Werken bij KNAB betekent dat je de ogen en oren van de klanten bent als het om het financiële plaatje gaat.

KNAB als werkgever

Ga je werken bij KNAB dan staat de ‘K’ van Klant altijd voorop. Ze willen klanten helpen om meer uit hun geldzaken te halen. Dat doen ze door anders denken. Anders doen en denken zit in hun DNA. Dat moet dan ook bij jou passen. Ben jij goed in nieuwe oplossingen te bedenken, iets anders te bieden dan wat alle banken te doen, eigen initiatief tonen? Dan is werken bij KNAB iets voor jou. KNAB wordt niet alleen je werkgever maar ook familie. Ze hebben niet alleen grote toewijding aan de klant maar ook aan elkaar, teamwerk en elkaar uitdagen en steunen in persoonlijk ontwikkeling zijn hierbij speerpunten. Een platte organisatie waarbij je makkelijk feedback kan geven of krijgen is ook een kenmerk hiervan. Ook kijken ze naar wat jij nog meer nodig hebt om goed te zijn in je werk en hoge kwaliteit aan de klant te bieden. Dit kan uiteenlopen van extra vrije dagen, thuiswerken, flexibele uren tot bijscholing en trainingen. 

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij KNAB dan zijn een CV en cijferlijsten de belangrijkste documenten die je moet inleveren. Je mag ook een motivatiebrief schrijven, maar jouw CV en cijferlijsten zijn bepalend of je doorgaat naar de volgende ronde. Ga je door naar de volgende ronde? Dan maak je een online capaciteitentest. In deze online capaciteitentest wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en jouw vermogen om logisch te redeneren getoetst. Zo wordt er gekeken naar hoe je met tabellen, statistische gegevens en geschreven informatie omgaat. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment bij KNAB positief?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste persoonlijk gesprek met een recruiter. Was dit gesprek positief? Dan krijg je daarna een uitnodiging voor een tweede gesprek met jouw toekomstige manager en een HR-manager. Hier komen ook de resultaten van het online assessment van KNAB aan bod. Zijn deze uitkomsten positief, dan volgt de laatste stap van de selectieprocedure van KNABDit is een gesprek met twee personen uit het senior management van KNAB. Als je de complete selectieprocedure succesvol afrondt ontvang je een aanbieding en mag je daarna je contract tekenen.

KNAB

  • Opgericht: 2012
  • Klanten: 200.000 mensen
  • Hoofdkantoor: Amsterdam
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

KNAB assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.