Een eeuw geleden startte Pon met de import van fietsen, auto’s en banden. Inmiddels is Pon uitgegroeid tot een multinational met zo’n 13.000 medewerkers in 32 landen.

Pon als werkgever

Werken bij Pon is werken in een wereld van passie en waar sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Dit komt ook terug in de bedrijfscultuur. Bij Pon werken mensen met passie voor hun vak en passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten. Ga jij werken bij Pon, dan krijg je veel vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Om succesvol te kunnen werken is er dan ook veel aandacht voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling. Bij de Pon Academy kunnen alle medewerkers persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en opleidingen volgen.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor Pon? Dan kun je via de speciale vacaturesite jouw sollicitatie in de online omgeving indienen. Ben je geselecteerd voor de sollicitatieprocedure? Dan word je gebeld door de HR-manager voor een oriënterend gesprek.

Na het oriënterend gesprek krijg je een persoonlijke terugkoppeling. Ging dit gesprek goed? Dan krijg je een uitnodiging voor een vervolggesprek en een assessment. Het assessment verschilt per functie. Dit kan bestaan uit een persoonlijkheidsvragenlijst, een capaciteitentest en eventueel een business case.

Heb je het assessment goed afgerond? Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling. In dit gesprek gaat het uitgebreider over de inhoud van de functie.

Is de functie wat jij ervan verwacht? En ben jij de perfecte kandidaat? Als iedereen nog steeds enthousiast krijg jij vervolgens een aanbod. Nadat jij akkoord bent gegaan met het aanbod wordt de startdatum besproken en kun jij hier gaan beginnen.

Pon

  • Aantal medewerkers: 13.000
  • Actief in 30 landen
  • Opgericht: 1895
TestGorilla oefenpakketLTP syllogismen

TestGorilla oefenpakket

35,00

Dertig dagen toegang tot volledige uitleg over TestGorilla en 3.028+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
43 lessen
144 testen
3.028 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbal reasoning
Spatial reasoning
Reading comprehension
Critical thinking
Numerical reasoning
Basic double-digit / triple-digit math / Intermediate math
Attention to detail Visual / Textual

Gebruikt door:

BMW en Pon.

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.