Randstad assessment

Moet jij een assessment maken voor Randstad? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Q1000 oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Randstad, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Randstad test te oefenen.

RandstadOverweeg je om bij Randstad aan de slag te gaan? Of is jouw sollicitatieprocedure al van start gegaan? Dan weet je waarschijnlijk dat een online assessment onderdeel uitmaakt van de selectieprocedure. Natuurlijk wil jij dit assessment zo succesvol mogelijk afleggen, om de kans op het krijgen van jouw droombaan te vergroten.

Hellotest helpt je hier graag bij. Met onze oefenpakketten bereid jij je optimaal voor op het assessment van Randstad. Zo kun jij binnenkort hopelijk aan de slag bij Randstad en werkzoekenden en werkgevers verbinden.

Wat is het Randstad assessment?

Als je bij Randstad wilt werken, begin je met het invullen van het online sollicitatieformulier. Zijn er voldoende raakvlakken volgens Randstad? Dan word je door een talent acquisition specialist uitgenodigd voor een telefonische interview en een assessment.

Online assessment

Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. En dat kan best spannend zijn, helemaal als je niet weet wat er bij zo’n assessment van je wordt gevraagd. Om de kans op slagen te vergroten, helpt Hellotest je graag voor te bereiden op het assessment van Randstad.

Hoe ziet het assessment van Randstad eruit?

Randstad maakt gebruik van het assessment van assessmentbureau Eelloo. Dit assessment, dat de Q1000 wordt genoemd, bestaat uit vier onderdelen, namelijk:

Analogieën

Analogieën zijn een onderdeel van verbaal redeneren. Je krijgt bij een analogie twee woorden te zien. Door vervolgens twee ontbrekende woorden te selecteren, creëer je twee woordparen die een onderliggende relatie hebben. Zo maak je een kloppende analogie.

Voorbeeld: hand – vinger : voet – teen

Cijferreeksen

Bij cijferreeksen van Eelloo krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je twee cijfers invullen die logisch volgen op de reeks. Gokken is hierbij heel lastig, dus het is verstandig om je goed voor te bereiden op dit onderdeel.

Diagrammen

Bij diagrammen krijg je enkele woorden te zien. Het is aan jou om te bepalen hoe deze woorden zich tot elkaar verhouden. Het verband kun je weergeven met behulp van cirkels die (volledig) overlappen of juist los van elkaar staan.

Figuurreeksen

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Wat meet het assessment van Randstad?

Randstad gebruikt de Q1000 van Eelloo als assessment. Met dit assessment wordt jouw werk- en denkniveau gemeten. Eelloo geeft aan dat de testonderdelen zowel de aangeboren intelligentie als op verworven intelligentie meten.

Op die manier zou het beste en meest betrouwbare beeld van een kandidaat te vormen zijn. Gelukkig kun jij je met de juiste oefentoetsen goed voorbereiden op het assessment en komt je score dus niet enkel voort uit je aangeboren intelligentie of de kennis die je gedurende je leven hebt opgedaan.

Welke vaardigheden heb je nodig om Randstad assessment te maken?

Bij het assessment van Randstad worden er verschillende vaardigheden getoetst. Het is in ieder geval belangrijk dat je complexe informatie kunt verwerken en abstracte, verbale en numerieke problemen kunt oplossen. Dit is van belang voor de analogieën, cijferreeksen, diagrammen en figuurreeksen.

Ook is het belangrijk dat je tegen tijdsdruk kan. Je krijgt slechts beperkt de tijd om alle vragen te beantwoorden, dus het is belangrijk dat je het vermogen hebt om in de gegeven tijd een test te maken en rustig te blijven. Als je te veel stress ervaart, presteer je immers niet optimaal.

Hoe moet ik het assessment van Randstad oefenen?

Als de sollicitatieprocedure van jouw droombaan start, wil je je natuurlijk perfect voorbereiden. Hellotest helpt je hier graag bij. Met het Eelloo Q1000 Oefenpakket oefen je enkel de onderdelen en oefeningen die je voor Eelloo nodig hebt.

Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan bij het assessment van Randstad. Ons cursusmateriaal is zo opgesteld dat je niet alleen de basis maar ook Eelloo Q1000 specifieke eigenschappen leert. Op naar die baan van je dromen!

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99