Quoratio assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Quoratio? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ixly test oefenen

Probeer een gratis Ixly oefentest met verschillende onderdelen. Deze oefentoets is gebaseerd op de ACT algemene intelligentie capaciteitentest. Zo krijg je een goed beeld van de adaptieve test van Ixly.

Quoratio is een consultancy bureau op het gebeid van HR, administratieve en financiële vraagstukken. Hier is alle kennis en ervaring in huis om een totaaloplossing te bieden voor administratieve vraagstukken en uitdagingen.

Quoratio als werkgever

Elke dag de beste versie van jezelf te vinden, dat is wat Quoratio als missie heeft. Quoratio is één. Wij zijn procesprofessionals met impact en echte experts binnen HR- & salaris-, zorg- en financiële administratie. Bij Quoratio geloven ze in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden.

Ga jij aan de slag bij Quoratio? Dan mag je rekenen op persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht, twee factoren die bestaansrecht ontlenen uit het DNA van Quoratio. Zo word je vanaf de basis opgeleid, of je nu trainee bent of consultant. Daarbij krijg je brede vakinhoudelijke kennis, branche-specifieke kennis, maar ook systeemkennis. Zo ben je in staat te groeien en echt het verschil te maken.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de Quoratio begint bij het solliciteren via de website. Hier kun je solliciteren op een van de openstaande functies of een openstaande sollicitatie indienen.

Eerste gesprek

Nadat Quoratio jouw sollicitatie in overweging heeft genomen, en dit positief blijkt te zijn, zal je uitgenodigd worden voor een eerste gesprek met één van de recruiters van Quoratio. Is dit gesprek goed bevallen? Dan word je uitgenodigd voor een online assessment.

Online assessment

Het Ixly assessment van Quoratio bestaat uit vier onderdelen:

  1. analogieën,
  2. cijferreeksen,
  3. figuurreeksen en
  4. matrixen.

Zorg dat je dit onderdeel goed oefent. Want als je deze test niet haalt, is jouw sollicitatieprocedure voorbij. Met ons Ixly oefenpakket ben jij in ieder geval goed voorbereid. Dan wordt jouw kans op een baan bij Quoratio dus ook een stuk groter.

Tweede en laatste gesprek

Dan is de volgende stap in de sollicitatieprocedure van Quoratio een tweede gesprek. In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, jouw verwachtingen en de resultaten van het online assessment. Is dit allemaal positief? Dan volgt er daarna het laatste gesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod van de Quoratio? Dan kun je daarna starten met werken bij Quoratio.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Quoratio oefenen voor 34,99