Bij Qbuzz gaat de mobiliteitsdienst verder dan het bieden van ritten. Ze bieden een reis, waarover jij controle hebt van het moment dat je overweegt om op pad te gaan tot het bereiken van je bestemming, zonder gedoe. Jouw reis in eigen handen hebben is het streven.

Jouw eigen co-piloot van deur tot deur

Bij dit bedrijf wordt decentraal gewerkt met zoveel mogelijk verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie. Besluitvorming over klant gerichte zaken vindt plaats in de regio zonder tussenkomst van het hoofdkantoor. De dienstverlenende professional is de filosofie van Qbuzz met vakmanschap bovenaan. P

ersoonlijke en professionele ontwikkeling staan dan ook hoog in het vaandel. Bovendien investeert het bedrijf in innovatie en ontwikkeling in partnerschap. Kun jij met je zelfstandige werkhouding, leergierigheid, klantgerichtheid, behulpzaamheid en verantwoordelijkheid bijdragen aan deze missie? Laat dit dan vooral terug komen in je sollicitatie!

Sollicitatieprocedure

Solliciteren gaat aan de hand van het mailen van je motivatiebrief en CV naar de afdeling HRM. Als je start met een leer-werktraject, let er dan op wanneer de klassen dat jaar starten voor de opleiding Qbuzz buschauffeur. Uit de brievencollectie wordt een eerste selectie gemaakt en een online capaciteitentest hoort regelmatig bij de procedure.

Assessment

Hier wordt gevraagd naar je inzicht van figuurreeksen, cijferreeksen, diagrammen en analogieën. Ofwel, word je getoetst op verbaal, numeriek en abstract redeneren. Dan ga je daarna in gesprek met Qbuzz (en eventueel de onderwijsinstelling) voor een selectiegesprek. Daarnaast wordt er een aanvraag gedaan van een verklaring omtrent gedrag en afhankelijk van je functie een rijtest, psychologische test en medische keuring.

Qbuzz

  • Actief in regio Groningen en Drenthe, Utrecht en Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem
  • Vervoeren per dag ongeveer 250.000 klanten dankzij 2.500 medewerkers en 650 bussen
  • Opgericht in april 2008 als enige Nederlandse vervoerbedrijf op de markt
Eelloo cursusoverzichtEelloo cijferreeksen

Eelloo Q1000 Oefenpakket

35,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 1.800+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
65 testen
1.848 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
1.000+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op alle Q1000 testen:

Q1000 Capaciteiten Midden en Hoog – QCM / QCH
Q1000 Capaciteiten Verkort Midden en Hoog – QCMV / QCHV
Q1000 Capaciteiten Check Midden en Hoog – QCHC / QCMC

Assessment onderdelen:

Analogieën
Figuurreeksen
Cijferreeksen
Diagrammen
Kubussen
Rekenvaardigheid

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Qbuzz assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.