Quoratio is een consultancy bureau op het gebeid van HR, administratieve en financiële vraagstukken. Hier is alle kennis en ervaring in huis om een totaaloplossing te bieden voor administratieve vraagstukken en uitdagingen.

Quoratio als werkgever

Elke dag de beste versie van jezelf te vinden, dat is wat Quoratio als missie heeft. Quoratio is één. Wij zijn procesprofessionals met impact en echte experts binnen HR- & salaris-, zorg- en financiële administratie. Bij Quoratio geloven ze in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden. Ga jij aan de slag bij Quoratio dan mag je rekenen op persoonlijke ontwikkeling en echte aandacht, twee factoren die bestaansrecht ontlenen uit het DNA van Quoratio. Zo word je vanaf de basis opgeleid, of je nu trainee bent of consultant. Daarbij krijg je brede vakinhoudelijke kennis, branche-specifieke kennis, maar ook systeemkennis. Zo ben je in staat te groeien en echt het verschil te maken.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de Quoratio begint bij het solliciteren via de website. Hier kun je solliciteren op een van de openstaande functies of een openstaande sollicitatie indienen. Nadat Quoratio jouw sollicitatie in overweging heeft genomen, en dit positief blijkt te zijn, zal je uitgenodigd worden voor een eerste gesprek met één van de recruiters van Quoratio. Is dit gesprek goed bevallen? Dan word je uitgenodigd voor een online assessment. Met het online assessment van Quoratio wordt het vermogen om probleemoplossend te werken en jouw communicatieve vaardigheden getoetst. Is het online assessment van Quoratio goed doorlopen en het eerste gesprek succesvol geweest? Dan is de volgende stap in de sollicitatieprocedure van Quoratio een tweede gesprek. In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, jouw verwachtingen en de resultaten van het online assessment. Is dit allemaal positief? Dan volgt er daarna het laatste gesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod van de Quoratio? Dan kun je daarna starten met werken bij Quoratio.

Quoratio

  • Aantal werknemers: meer dan 625
  • Opgericht: 2001
  • Hoofdkantoor: Bunnik
ACT cursusoverzichtACT analogieën

Adaptieve capaciteitentest Oefenpakket

35,00

Online training voor de adaptieve capaciteitentest. De training bestaat uit 1.700+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
57 testen
1.700+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
500+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Adaptieve Capaciteiten Test (ACT) – Algemene Intelligentie
HBO / WO Selectie Test

Gebruikt door onder andere:

AVOP, Coolblue, Dentons Boekel, fonQ, Lidl, Menea, Orga, PostNL, Sogeti, Young Capital en Young Colfield.

Bekijk hier het meest recente en volledige overzicht.

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Quoratio assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de namen: verbaal en verbale analogieën.

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: numeriek of cijferreeksen H.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: abstract.

In sommige gevallen kun je de volgende onderdelen extra krijgen:

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Stroomdiagrammen:

Bij stroomdiagrammen krijg je een legenda te zien met veranderingen op basis van letters of figuren. Vervolgens krijg je een beginfiguur te zien en de verandering. Jij moet dan de uitkomst bepalen.