Een universitair medisch centrum met een persoonsgerichte en innovatieve missie dat zich bevindt in Nijmegen. Het Radboud UMC biedt topreferente en topklinische zorg aan patiënten. Daarnaast neemt het centrum de belangrijke taak van het vergroten en verspreiden van kunde en kennis op zich. Dit wordt vervult door wetenschappelijk onderzoek te doen en daarbij onderwijs te verzorgen met hoogleraren in academische sleutelposities.

Samen met én voor de patiënt onderscheidend zijn

Bij het ziekenhuis is voldoende ruimte voor jouw bijdrage in de continu veranderende uitdagingen als mensen die ouder worden, de beschikbaarheid en ontwikkeling van technologie en kennis en het voorkomen van ziektes. Daarom draait het bij Radboud UMC om duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg.

Sollicitatieprocedure van Radboud UMC

Na het solliciteren wordt een eerste selectie gemaakt op basis van een beoordeling van sollicitatiebrief en CV. De uitnodiging voor een sollicitatiegesprek(ken) ontvang je per e-mail, ook als je niet uitgenodigd wordt ontvang je hierover een bericht uiterlijk binnen tien werkdagen na sluitingsdatum van de vacature. De screening wordt opgevolgd door een selectieonderzoek waarbij een medisch onderzoek of een assessment onderdeel van kan zijn. Figuurreeksen, matrixen, analogieën en cijferreeksen kun je verwachten op deze adaptieve test. Dit betekent dat het niveau zich aanpast tijdens de test zelf: beantwoord je een vraag goed, dan krijg je een moeilijkere vraag en andersom een fout zorgt voor een makkelijke vraag. Ten slotte, krijgt de meest geschikte kandidaat ( besloten op basis van gespreksdeelnemers, uitslagen van onderzoeken en vacaturehouder) binnen één week na het laatste gesprek een bericht.

Radboudumc

  • 2019 stonden er 1.065 bedden in het ziekenhuis en bijna 11.000 medewerkers
  • 1951 gaat de medische faculteit officieel van start bij de universiteit te Nijmegen
  • 1965 opent de Radboud stichting het academisch ziekenhuis: sint Radboud Ziekenhuis
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Radboudumc assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.