De Zellingen assessment

Moet jij een assessment maken voor De Zellingen? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

HFM oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor De Zellingen, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis De Zellingen test te oefenen.

Wil je werken op het moment dat bij de mensen alles verandert? Wanneer er zorg en ondersteuning nodig is? Dan is werken bij De Zellingen de juiste keus. Hier willen ze alles doen om hun cliënten geluksmomenten te laten blijven ervaren.

De Zellingen als werkgever

Zoek je een boeiende baan waarin jij het verschil kunt maken? Waar jouw ontwikkeling centraal staat? Hier heb je zelf de regie over jouw leven en carrière. Door het volgen van cursussen en opleidingen kun je doorgroeien.

Daarnaast blijf je maatschappelijk betrokken bij jouw werk. Je groeit niet alleen zelf maar je biedt ook anderen geluksmomenten aan. Je hebt hier veel persoonlijk contact met cliënten. Hierbij staan passie, professionaliteit en pragmatisch werken centraal.

Sollicitatieprocedure

De Zellingen heeft haar sollicitatieprocedure duidelijk op orde. Daarom volgt iedereen altijd dezelfde stappen. De eerste stap is het solliciteren op een bestaande vacature of door een open sollicitatie te sturen. Binnen 10 dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld voor een telefonische kennismaking.

Assessment

In de volgende stap maak je een zorg assessment. Dit online assessment bestaat uit een HFM capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Rond je de testen af met een goed resultaat?

De gesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een van de recruiters. Als het gesprek goed gaat, krijg je een gesprek met jouw toekomstige teammanager. Als deze manager overtuigd is van jouw kunnen, kan je hier aan de slag. De de laatste stap is dan het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun je beginnen met werken bij deze zorgverlener.

Andere zorgbedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99