Een full-service internationale advocatenkantoor, dat actief is in de meest dynamische industrieën. Een eenduidige aanpak is wat het bedrijf adviseert door klanten innovatief te laten nadenken over problemen. De voornaamste industrieën voor het bedrijf zijn Technology Media & Communications, Life Sciences, Energy en Private Wealth.

Instinct voor Zaken

Commerciële vaardigheden worden bij Taylor Wessing gezien als een perfecte match met juridische expertise. Daarnaast staat helder denken, creativiteit en ambitie voor aan bij het bedrijf om zo met uitstekende communicatie sterke relaties op te bouwen. Mocht je deze vaardigheden bezitten of er aan werken dan is het mogelijk om binnen drie sectoren te solliciteren. Sector Experience, Legal Expertise en International Reach.

Sollicitatieprocedure

Pieken op het juiste moment, dat is de insteek die je tijdens je sollicitatieproces moet hebben. Zorg ervoor dat je brief, CV en andere documenten esthetisch er goed uitzien. Drafting skills zijn van belang als advocaat, eveneens taal en spelling. Wanneer je de documenten volledig en volgens voorschriften hebt opgestuurd, kun je een uitnodiging voor één of twee gesprekken verwachten op kantoor. Waarna een juridische casus en capaciteiten-/ persoonlijkheidstest is ingepland.

Assessment

Dit is het moment om te laten zien dat je het vermogen hebt vraagstukken analytisch op te lossen. De uitkomsten van de persoonlijkheidstest zullen doorslaggevend zijn, zorg dat hier naar voren komt dat je jezelf wilt ontwikkelen, emotioneel stabiel bent, kritiek kan aanvaarden en stressbestendig bent. De onderdelen voor de capaciteiten test bestaan uit statische figuurreeksen, matrixen, analogieën en rekenen met tabellen en grafieken.

Taylor Wessing

  • Het bedrijf telt 28 kantoren in 16 jurisdicties
  • 310 partners en 1000 advocaten zijn actief betrokken bij het bedrijf
  • 40 talen worden intern gesproken onder het motto “the world is too global to only think local”
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Taylor Wessing assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.