UWV assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor het UWV? Momenteel maakt het UWV gebruik van verschillende testen. Namelijk de ACT van Ixly en de test van The Selection Lab. Wij hebben een oefenpakket samengesteld met alle testen. Zo kan jij je perfect voorbereiden op de UWV test.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 104,97 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

ACT oefenen

Deze oefentoets is gebaseerd op de ACT algemene intelligentie capaciteitentest.

The Selection Lab oefenen

Deze oefentoets is gebaseerd op de Selection Lab capaciteitentest.

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Het UVW zorgt voor efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen

Het UWV als werkgever

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak en wilt ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf. Dat lukt als je bij het UVW aan de slag gaat. Bij UWV werk je elke dag aan een samenleving waarin iedereen een plek kan vinden. Want het UVW helpt mensen bij het vinden van werk. Daarom zorgt het UVW er ook voor dat dat jij op je plek zit bij jouw baan en dat je alle mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen en mentaal en fysiek fit te zijn op het werk.

Sollicitatieprocedure

Wil je aan de slag bij het UWV? Dan kun je als eerste een sollicitatie sturen door te solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen of door een open sollicitatie te sturen. Binnen 10 dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door voor een eerste gesprek.

De gesprekken

In dit eerste gesprek gaat een HRM-adviseur en de manager van de afdeling waar je komt te werken dieper in op jouw kennis, ervaringen en interesses. Ook kijken ze of jouw wensen bij die van het UWV aansluiten. Na een positief gesprek volgt de derde stap van de sollicitatieprocedure bij het UVW; het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager of partner van de betreffende afdeling.

Assessment test UWV

Daarnaast maak je aansluitend aan het tweede gesprek een assessment. Dit assessment van het UVW bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Het UWV maakt gebruik van twee verschillende testen:

  1. Ixly
  2. The Selection Lab
  3. GITP – Nieuw!

Deze testen zijn enorm verschillend. Zorg dus dat je van tevoren goed uitzoekt welke test je moet maken. Als je weet welke test je moet maken, ga dan voor ons Ixly of Selection Lab oefenpakket. Daarmee haal jij jouw beste score.

Let op: tegenwoordig gebruikt het UWV ook weleens de GITP test. Daarom hebben we deze test ook in dit oefenpakket opgenomen. Controleer jouw uitnodiging goed om te bepalen welke test jij moet maken.

Als het gesprek en het online assessment allebei positief worden beoordeeld door de manager en HRM-adviseur biedt het UWV jou een contract aan. Hierna kun je aan de slag bij het UWV.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge