Unibail-Rodamco-Westfield (URW) is één van de belangrijkste wereldwijde ontwikkelaar en exploitant van vlaggenschipbestemmingen. Voornamelijk is het bedrijf actief in de detailhandel (87%), maar ook in kantoren, congres- en tentoonstellingslocaties. Op het moment telt URW 92 winkelcentra in Europa en de Verenigde Staten.

Reinventing

Bij URW ligt de nadruk op het heruitvinden van plekken en collectieve uitdagingen, maar misschien nog wel belangrijker jezelf herontdekken. Medewerkers die hun gedrevenheid en creativiteit laten zien, zijn bij URW erg gewild. Dit resulteerde in enkele kernwaarden zoals excellentie, samenwerking, ethiek en passie.

Deze waarden kun je uitoefenen binnen support of business functies. Onder business functies vallen onder andere Development, Operating Management, Investment, Leasing en Shopping Centre Management.

Sollicitatieprocedure

Mocht je interesse hebben in het International Graduate Program Europe, dan kun je het beste solliciteren tussen oktober en mei. Stuur een professionele maar gepersonaliseerde sollicitatie. Verdiep je in het bedrijf door met de video’s, testimonials en informatie op de website specifiek voor jouw afdeling.  Geef een duidelijke samenvatting over jouw carrière. Vul dit aan met belangrijke beslissingen, prestaties en vereiste vaardigheden.

Gesprek

Bereid je voor op het sollicitatiegesprek door alvast vragen te bedenken tijdens je onderzoek. Tijdens het interview wordt het gewaardeerd als je netjes en op tijd bent. Daarnaast zorgt het maken van aantekeningen voor een gemotiveerde impressie. Gesprekken zijn standaard met een HR-medewerker en/of toekomstige manager. Deze zullen met jou de resultaten van de online assessment doornemen en kijken of je persoonlijkheid en drijfveren passen bij het bedrijf. Vervolgens hoor je binnen korte termijn of je een URW-collega bent geworden!

URW

  • 1,2 miljard jaarlijkse bezoeken in de 92 winkelcentra
  • 3.700 medewerkers telt de organisatie
  • Een portfolio met een waarde van € 65 miljard
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

URW assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.