Het verbinden van bedrijven en mensen zodat betekenisvol werk kan worden gecreëerd, daar staat USG People voor. Met een missie om elk jaar 100.000 mensen aan een passende baan te helpen, ligt de volledige focus bij mensen. USG People is een overkoepelende organisatie met merken als StartPeople, Unique, Secretary Plus en Asa. Ofwel, een multi-brand dat over diverse ambities, behoeften en doelen beschikt.  Binnen het bedrijf bestaan er baanmogelijkheden voor zowel uitzend, vast, deta en interim constructies te bemiddelen.

De juiste kandidaat

Als een echte HR-professional weet jij de juiste kandidaat te vinden maar ook te zijn! Klantgerichtheid, samenwerken, motiveren, commerciële drive en overtuigingskracht zijn allemaal vaardigheden die je omschrijven. De kernwaarden van het bedrijf zijn Faster, met digitalisatie speelt het bedrijf in op de begeleiding van diversiteit van organisaties en kandidaten. Simpler, geeft aan dat complexiteit in de minste mate aanwezig moet zijn door efficiëntie, transparantie en effectiviteit. Closer staat voor dichtbij de klant, kandidaat en werknemers staan door expertise en oplossingen te delen.

Sollicitatieprocedure

De lat ligt hoog wat betreft solliciteren bij USG, jouw sollicitatie zou een voorbeeld moeten zijn voor velen. Zorg dus dat dit er op en top uit ziet zodat je vervolgens gebeld wordt door een eventuele toekomstige collega voor een telefonisch kennismaking.

Assessment

Vooraf kan nog een online assessment worden afgenomen. Deze bestaat uit de onderdelen analogieën, syllogismen, cijferreeksen en rekenvaardigheid voor de afdelingen USG Finance en USG Legal. Voor USG Restart zijn de onderdelen meting van numeriek redeneren, meting van verbaal redeneren, het ontdekken van regels en relaties.

De gesprekken

Verloopt dit goed, dan word je uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek. Bereid deze goed voor en lees je goed in op de website om jouw expertise te laten blijken. In ronde drie staat een tweede sollicitatiegesprek om je te wachten. Gaat deze ook voorspoedig, dan worden voorbereiding getroffen voor jouw indiensttreding.

USG People

  • Meer dan 1.100 USG-werknemers verdeeld over 170 kantoren 
  • 25.000 uitzendkrachten door USG People geholpen aan een interessante baan 
  • 6.500 klanten in Australië, Azië, Europa en Noord- Amerika
HFM VIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Volledige Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 2.000 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
55 testen
2.001 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.500+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
Logisch redeneren (syllogismen)
Verbale aanleg (analogieën)
Oefenassessment VIT stijl

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

USG People assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.