YSE verbindt jonge enthousiaste mensen met organisatie, waarbij ze kunnen leren en ontwikkelen zodat ze gaan groeien in hun carrière.

YSE als werkgever

YSE staat voor positieve energie, vernieuwingskracht en creativiteit en ze helpen organisaties en deelnemers aan het ontwikkelen van hun toekomst. Ga je bij YSE werken, dan kun je terecht voor een traineeship of voor ontwikkelprogramma. Wat je ook kies, met YSE ga je samen werken aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling werken. Je wordt op alle vlakken begeleidt en krijgt persoonlijke coaching over wie jij bent en waar je staat. Op die manier kun je gaan groeien in jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Werken bij YSE begint met het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures voor een traineeship of ontwikkelprogramma. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je cv en je motivatie bij te voegen. Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie, dan word je uitgenodigd voor een interview met een recruiter. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar jouw werkervaring, jouw wensen, ambities en jouw sterke en zwakke punten. Ziet de recruiter meer mogelijkheden? Dan ga je door in de sollicitatieprocedure van YSE. Je krijgt een uitnodiging voor het maken van een online capaciteitentest. Deze testen gaan in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Zijn de resultaten hiervan positief, dan word je uitgenodigd voor een selectiedag. Tijdens een selectie dag maak het assessment van YSE en voer je een opdracht uit. Is de selectie dag van YSE goed verlopen, dan word je uitgenodigd voor de laatste gespreksronde. Is dit ook positief verlopen? Dan kun je daarna aan de slag bij YSE.

YSE

  • Opgericht: 2007
  • Hoofdkantoor: Utrecht
  • Aantal werknemers: 95

YSE assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.