A.S. Watson assessment oefenen

A.S. Watson gebruikt momenteel de SHL test. SHL heeft meerdere testen in omloop: SHL On Demand, de SHL General Ability en de SHL Verify G+. Dit oefenpakket bevat voor deze testen een losse training. Zo kan jij je perfect voorbereiden.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons big four, consultancy, FMCG, law of totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

1

SHL On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

2

SHL General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty.

A.S. Watson als werkgever

A.S. Watson Group is de grootste internationale retailer in Health & Beauty in Azië en Europa. En hoewel het een groot internationaal bedrijf, is werken bij A.S. Watson net als werken bij een familiebedrijf. De lijnen en zijn kort en A.S. Watson staat voor ‘wat je belooft, moet je ook doen’.

Daarom hebben ze ook al vaker de award van Top Employer gewonnen. Werken bij A.S. Watson betekent dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden in te vullen, kansen te pakken en je talent te benutten. Om dit te goed te kunnen investeert A.S. Watson in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden en in de werksfeer en cultuur.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook gaan werken bij A.S. Watson? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functies. Er wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen en je motivatiebief en CV te uploaden.

Binnen drie weken krijg je uiterlijke reactie. De leidinggevende of recruitment specialist beoordeelt jouw sollicitatie. Tijdens de eerste selectie van de sollicitatieprocedure bij A.S. Watson wordt gekeken naar jouw opleiding, werkervaring en motivatie.

Het eerste gesprek

Zijn er genoeg aanknopingspunten voor de functie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maak je kennis met jouw potentiële leidinggevende en een medewerker van het team. Verloopt dit gesprek succesvol dan mag je vervolgens het online assessment van A.S. Watson maken.

Het assessment

De assessment test bestaat uit een capaciteitentest. In de capaciteitentest van A.S. Watson wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van A.S. Watson positief?

Tweede gesprek

Dan word je uitgenodigd voor tweede gesprek met de HR-manager en manager van de afdeling waar je gaat werken. Tijdens dit gesprek wordt nog dieper ingegaan op de functie, jouw drijfveren en A.S. Watson. Heb je ook tijdens dit gesprek jezelf goed kunnen verkopen? Dan kun je na het tekenen van jouw contract beginnen met werken bij dit bedrijf.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge