Abbott assessment

Moet jij een assessment maken voor Abbott? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Saville oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het Saville assessment voor Abbott, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Abbott test te oefenen.

Abbott als werkgever

Werken bij Abbott betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het bedenken, ontwikkelen en leveren van een breed scala van essentiële oplossingen voor de gezondheidszorg. Dit doe je om ziektes te voorkomen, diagnosticeren of te behandelen. Geen dag is hetzelfde, want werken bij Abbott betekent, werken met talloze verschillende culturen, regio’s, bedrijven en technologieën.

Bij Abbott wordt niet alleen goed voor haar klanten gezorgd maar ook voor haar eigen werknemers. Abbott wordt dan ook gezien als een uitstekende werkgever. De talloze nationale en internationale prijzen en de nominatie in de lijst van Fortune van de ‘Most Admired’ bedrijven ter wereld ondertekenen dat zeer zeker.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken bij de Abbott? Dat begint de sollicitatieprocedure bij Abbott met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen een aantal werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Zien ze in jou een toekomstige collega?

Eerste ronde

Dan start de eerst ronde van de sollicitatieprocedure bij Abbott. De eerste ronde bestaat uit:

In het online assessment van Abbott wordt gekeken naar persoonlijke kenmerken, jouw cognitieve vaardigheden en in hoeverre je past binnen de cultuur van Abbott. Na afloop van het online assessment van Abbott ontvang je een rapportage over het assessment.

Deze rapportage vormt ook de basis van het kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je met een toekomstige collega en de leidinggevende van het team. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en waarom je graag wilt werken bij Abbott.

Tweede gesprek

Hierna volgt een tweede sollicitatiegesprek als er een goede match blijkt te zijn. Ook kan er nog een vervolg assessment worden gevraagd. Zijn de uitkomsten van deze twee rondes ook weer positief, dan volgt er een afrondend gesprek waarin een aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

96% van onze klanten beveelt ons aan!