Abbott assessment oefenen

Moet jij het Abbott assessment oefenen? Momenteel maakt Abbott gebruik van twee verschillende testen. Namelijk de Saville test (komt het meeste voor) en de Vidacto test. Ons Abbott oefenpakket bevat beide trainingen. Zo kan jij je perfect voorbereiden!

Geschikt voor:
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

Saville oefentoets

Probeer gratis een Saville oefentoets met verschillende onderdelen.

Vidacto oefentoets

Probeer gratis een Saville oefentoets met verschillende onderdelen.

Abbott als werkgever

Werken bij Abbott betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het bedenken, ontwikkelen en leveren van een breed scala van essentiële oplossingen voor de gezondheidszorg. Dit doe je om ziektes te voorkomen, diagnosticeren of te behandelen. Geen dag is hetzelfde, want werken bij Abbott betekent, werken met talloze verschillende culturen, regio’s, bedrijven en technologieën.

Bij Abbott wordt niet alleen goed voor haar klanten gezorgd maar ook voor haar eigen werknemers. Abbott wordt dan ook gezien als een uitstekende werkgever. De talloze nationale en internationale prijzen en de nominatie in de lijst van Fortune van de ‘Most Admired’ bedrijven ter wereld ondertekenen dat zeer zeker.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken bij de Abbott? Dat begint de sollicitatieprocedure bij Abbott met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen een aantal werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Zien ze in jou een toekomstige collega?

Eerste ronde

Dan start de eerst ronde van de sollicitatieprocedure bij Abbott. De eerste ronde bestaat uit:

In het online assessment van Abbott wordt gekeken naar persoonlijke kenmerken, jouw cognitieve vaardigheden en in hoeverre je past binnen de cultuur van Abbott. Na afloop van het online assessment van Abbott ontvang je een rapportage over het assessment.

Deze rapportage vormt ook de basis van het kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je met een toekomstige collega en de leidinggevende van het team. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en waarom je graag wilt werken bij Abbott.

Tweede gesprek

Hierna volgt een tweede sollicitatiegesprek als er een goede match blijkt te zijn. Ook kan er nog een vervolg assessment worden gevraagd. Zijn de uitkomsten van deze twee rondes ook weer positief, dan volgt er een afrondend gesprek waarin een aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Geweldige service. De site heeft heel goede oefeningen!! Voor een goede prijs. De service is perfect. Ik ben heel erg tevreden en raad dit iedereen aan 🙂

Imke

Oefenopgaven sluiten perfect aan op de daadwerkelijke test. Goede uitleg over strategieën bij het maken van de opgaven. Met succes geslaagd.

Richard