Action assessment

Moet jij een assessment maken voor Action? Het assessment van Action is een harde voorwaarde om aangenomen te worden. Als je de capaciteitentest niet haalt, word je dus niet aangenomen. Daarom is het belangrijk om deze toets goed te oefenen!

Action maakt momenteel gebruik van de testen van Cubiks. Cubiks heeft twee heel verschillende testen: Logiks Advanced en de Logiks Intermediate. Zorg dat je goed weet welke toets je moet maken. Ons Cubiks oefenpakket bevat losse trainingen voor beide testen.

Cubiks oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Action, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Action assessment test te oefenen. De oefentoets is een Cubiks Logiks Intermediate test. Als je de advanced ook wilt proberen, kan dat op de Cubiks pagina.

Action is hét grote winkelsucces van Europa en heeft meer dan 1.400 winkel in zeven landen. Werken bij de Action is dan ook werken bij een retail formule die blijft groeien en ontwikkelen.

Action als werkgever

Werken bij de Action is werken bij de één van de snelst groeiende winkelketens van dit moment. Als jij gaat werken Action mag je rekenen op een werkomgeving waar veel ruimte is voor samenwerking en groei. Wat niet alleen de winkels groeien snel, maar je kunt ook zelf snel groeien in jouw carrière.

Action Academy

Bij de Action Academy kun je diverse trainingen volgen en een internationaal trainingsprogramma volgen. Zo kun je niet alleen grenzen verleggen op het gebied van werk, maar kun je ook geografische grenzen verleggen. Daarnaast werk je teams met mensen met verschillende achtergronden, dat stimuleert creativiteit en flexibiliteit. En creativiteit en flexibiliteit is een benodigde als je wilt gaan werken in de wereld van Action.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Action, dan kun je CV en motivatie via de website van Action indienen. Je CV wordt beoordeeld op onder andere motivatie, kennis en ervaring en werk- en denkniveau. Ziet jouw CV en motivatiebrief er goed uit? Dan is het tijd voor het eerste gesprek met een recruiter.

Eerste en tweede gesprek

Dit is een informeel kennismakingsgesprek. Is de recruiter positief over jou te spreken dan volgt er een tweede gesprek met een HR-manager en de manager uit het team waarbij jij komt te werken. In deze stap van de sollicitatieprocedure bij Action wordt dieper ingegaan op jouw motivatie, je CV en studierichting en/of werkervaring. Is er van beide kanten een klik?

Het assessment

Dan volgt er aansluitend op het gesprek een online assessment. Het online assessment van Action bestaat uit een capaciteitentest. Op basis van de gevoerde gesprekken en het assessment wordt besloten of jij een aanbieding krijgt van Action.

Laatste gesprek

Daarna volgt er nog een gesprek waarin je contract mag tekenen en daarmee is ook de sollicitatieprocedure van Action ten einde.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99