Action assessment oefenen

Action maakt momenteel gebruik van de testen van Cubiks. Cubiks heeft twee heel verschillende testen: Logiks Advanced en de Logiks Intermediate. Zorg dat je goed weet welke toets je moet maken. Ons Action oefenpakket bevat losse trainingen voor beide testen. Start dus vandaag nog!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Logiks Advanced oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Advanced.

Logiks General (Intermediate) oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Intermediate.

Action is hét grote winkelsucces van Europa en heeft meer dan 1.400 winkel in zeven landen. Werken bij de Action is dan ook werken bij een retail formule die blijft groeien en ontwikkelen.

Action als werkgever

Werken bij de Action is werken bij de één van de snelst groeiende winkelketens van dit moment. Als jij gaat werken Action mag je rekenen op een werkomgeving waar veel ruimte is voor samenwerking en groei. Wat niet alleen de winkels groeien snel, maar je kunt ook zelf snel groeien in jouw carrière.

Action Academy

Bij de Action Academy kun je diverse trainingen volgen en een internationaal trainingsprogramma volgen. Zo kun je niet alleen grenzen verleggen op het gebied van werk, maar kun je ook geografische grenzen verleggen. Daarnaast werk je teams met mensen met verschillende achtergronden, dat stimuleert creativiteit en flexibiliteit. En creativiteit en flexibiliteit is een benodigde als je wilt gaan werken in de wereld van Action.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Action, dan kun je CV en motivatie via de website van Action indienen. Je CV wordt beoordeeld op onder andere motivatie, kennis en ervaring en werk- en denkniveau. Ziet jouw CV en motivatiebrief er goed uit? Dan is het tijd voor het eerste gesprek met een recruiter.

Eerste en tweede gesprek

Dit is een informeel kennismakingsgesprek. Is de recruiter positief over jou te spreken dan volgt er een tweede gesprek met een HR-manager en de manager uit het team waarbij jij komt te werken. In deze stap van de sollicitatieprocedure bij Action wordt dieper ingegaan op jouw motivatie, je CV en studierichting en/of werkervaring. Is er van beide kanten een klik?

Het assessment

Dan volgt er aansluitend op het gesprek een online assessment. Het online assessment van Action bestaat uit een capaciteitentest. Op basis van de gevoerde gesprekken en het assessment wordt besloten of jij een aanbieding krijgt van Action.

Laatste gesprek

Daarna volgt er nog een gesprek waarin je contract mag tekenen en daarmee is ook de sollicitatieprocedure van Action ten einde.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu de Action test oefenen voor 34,99