3D Hubs assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor 3d Hubs? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

3D Hubs oefenen

Probeer een gratis Ixly oefentest met verschillende onderdelen. Deze oefentoets is gebaseerd op de ACT algemene intelligentie capaciteitentest. Zo krijg je een goed beeld van de adaptieve test van Ixly.

De digital transformatie staat centraal bij het dynamische bedrijf 3D Hubs. Van 3D printen tot alle andere technologische ontwikkelingen op het gebied van ontwerp tot productie; dat is waar 3D Hubs sterk in is.

3D Hubs als werkgever

3D Hubs is een vrij jong bedrijf en kent nog een echte start-up cultuur. Werken bij 3D Hubs is dan ook elke dag anders en betekent steeds inspringen op de ontwikkelingen. Elke dag komen er nieuwe technieken voor 3D-printen en zijn er kansen om te experimenten voor nieuwe technologieën.

Ga jij werken bij 3D Hubs dan is het hard werken, maar is er ook veel tijd voor plezier. Zo zijn er elke vrijdag diverse uitjes en borrels en werk je in dynamische omgeving met een werkplek waar gebruik gemaakt is van laatste technische snufjes. Om te zorgen dat jij mee kan met de snelle groei en technologische ontwikkelingen krijg je dan ook de beste apparatuur om mee te werken en kansen om jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Wil jij ook gaan werken bij de dynamische start-up 3D Hubs? Dan begint de sollicitatieprocedure van 3D Hubs met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen een aantal werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

Is er een match? Dan start de eerst ronde van de sollicitatieprocedure bij 3D Hubs: dit is een video chat met de HR-manager. Tijdens deze video chat wordt kort jouw werkervaring besproken en krijg je een aantal technische vragen om jouw technische kennis te teksten.

Assessment

Hierna volgt een online assessment. In het online assessment van 3D Hubs wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw technische vaardigheden en in hoeverre je past binnen de cultuur van 3D Hubs.

Zo moet je bijvoorbeeld een database ontwerp en een programmering controleren en aanpassen. Is het online assessment van 3D Hubs succesvol doorlopen? Dan ga je door naar de laatste ronde van de sollicitatieprocedure bij 3D Hubs.

Het gesprek

Dit gesprek voer je met jouw toekomstige leidinggevende. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en waarom je graag wilt werken bij 3D Hubs. Het kan ook zijn dat je nog een opdracht moet presenteren. Ziet 3D Hubs een goede match met jou? Dan krijg je binnen een aantal dagen een digitaal aanbod om te gaan werken bij 3D Hubs.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge