CBR assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor CBR? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor bijvoorbeeld examinatoren en andere medewerkers van het CBR. Het CBR maakt gebruik van de testen van LTP. Start vandaag nog!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

CBR assessment oefentoets

Probeer een gratis CBR (LTP) oefentoets.

Lesgeven, toetsen en beoordelen van de rijvaardigheid van de bestuurders op de weg en beoordelen van de vakbekwaamheid van professionals in de transport en logistiek: dat is wat het werk bij het CBR inhoudt.

CBR als werkgever

Het CBR is een publiekrechtelijk zelfstandig bestuursorgaan. Ze is door de Ministerie van Infrastructuur en Milieu belast met een verkeersveiligheidstaak. Ga je werken bij het CBR, dan werk je samen aan een verkeersveilig en mobiel Nederland.

Bij het CBR zijn er uiteenlopende beroepen te vervullen van examinatoren en ICT’ers tot juristen en projectleiders. Werken bij het CBR betekent samenwerken, daarom kun je bij het CBR rekenen op grote betrokkenheid en een prettige en collegiale werksfeer.

Sollicitatieprocedure bij CBR

Wil je gaan werken bij het CBR dan kun je via de e-mail een CV en brief insturen. Ook wordt er gekeken naar werkervaring, affiniteit met verkeer en of je voldoende sociale vaardigheden beschikt. Is jouw brief en CV positief beoordeeld?

Assessment examinator CBR

Dan ga je door naar de tweede stap in de sollicitatieprocedure van het CBR. Dit is een online assessment. Het assessment van het CBR is een test die je thuis kunt maken. Je maakt een persoonlijkheidstest en LTP test. Je ontvangt een e-mail met daarin een link waarmee je inlogt op de site waar de test voor je klaar staat. Je kunt altijd eerst kijken wat je precies moet maken voordat de test begint.

Rollenspel CBR

Aan de hand van de door jou behaalde scores bij het online assessment van het CBR wordt bepaald of je voor een selectiedag wordt uitgenodigd. Tijdens deze dag wordt door middel van een rollenspel getoetst of je bepaalde competenties en persoonlijke kwaliteiten in de praktijk kunt laten zien.

Selectiegesprek

Aansluitend vindt het selectiegesprek plaats. Hier worden de resultaten van online assessment ook doorgenomen. Mag je door naar de volgende ronde? Dan volgt er een rijtest. Slaag je voor de test dan volgt een screening en wordt een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en medische keuring gevraagd. Is dat allemaal nog steeds positief dan volgt een laatste gesprek over jouw arbeidsovereenkomst.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu de CBR test oefenen voor 34,99