CEVA Logistics assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor CEVA Logistics? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

CEVA Logistics, is een mondiaal logistiek- en ketenbeheerbedrijf. CEVA ontwerpt, implementeert en voert complexe supply chain oplossingen uit. Dat doen zij nationaal, regionaal en mondiaal voor middelgrote tot grote ondernemingen.

CEVA Logistics als werkgever

Hier werk je aan state-of-the-art supply chain oplossingen voor diverse klanten. Hier werken doe je in een open en betrokken sfeer. Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Ook wordt verwacht dat je elke dag de hoogste kwaliteit aan de klanten levert. Bij CEVA is het doel om jezelf en het bedrijf continu te verbeteren. Dat doe je door een volledig bedrijfsproces opnieuw in te richten of door een kleine aanpassing op de werkvloer.

Operational excellence is dan ook meer dan een mooie marketingterm. Iedereen in het bedrijf is elke dag bezig om te kijken hoe dingen beter kunnen. Dat maakt het werk prettig en uitdagend. CEVA vindt het ook belangrijk dat je plezier in je werk hebt. Daarom is het van belang dat je jouw talenten kan ontwikkelen en je wordt dan ook extra gestimuleerd om te blijven groeien.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij CEVA? Dan kun je online solliciteren. Je dient jouw motivatiebrief en Curriculum Vitae via de website in. Zijn ze hier tevreden over en lijkt er een match? Dan word je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.

Online assessment

Is dit gesprek positief? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure. Dit is het online assessment. Tijdens het assessment wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw capaciteiten en kennisniveau. De stappen van de sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn. Maar een online assessment is er altijd onderdeel ervan. Heb je een positief resultaat voor de test?

Eindgesprek

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager en een HR-manager. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van CEVA positief verlopen wordt er een aanbod door CEVA gedaan. Hierna kun je een startdatum afspreken en start jouw inwerktraject bij dit logistiek bedrijf.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge