Connexxion assessment

Moet jij een assessment maken voor Connexxion? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Eelloo oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Connexxion, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Connexxion test te oefenen.

ConnexxionMet bussen, treinen, taxi’s en ambulances brengt Connexxion dagelijks honderdduizenden mensen naar hun bestemming. Werken bij Connexxion brengt je dus overal naartoe.

Connexxion als werkgever

Werken bij Connexxion betekent dat je deel uitmaakt van een grotere organisatie. Een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Bij Connexxion wordt gewerkt met veel plezier en heeft iedereen de drive tot verbetering.

De kernwaarden ‘Verrassen, Vernieuwen, Verbeteren en Verbinden’ vormen het uitgangspunt in jouw werkzaamheden voor Connexxion. Daarnaast kun je bij Connexxion rekenen op een goed salaris, vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering en kun je dit aanvullen met een flexibel pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure bij Connexxion

Wil je gaan werken bij Connexxion, dan kun je via e-mail een CV en sollicitatiebrief insturen. Hierbij wordt jouw sollicitatie beoordeeld aan de hand van de genoemde functie-eisen uit de vacature.

Voldoe je aan deze eisen dan ga je door naar de tweede stap in de sollicitatieprocedure van Connexxion. Dit is een kennismakingsgesprek waarbij een selectiecommissie jou beoordeelt op de competenties van de functie.

Assessment

Het assessment van Connexxion bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. De capaciteitentest is de Q1000 van Eelloo. Deze test bestaat uit de volgende onderdelen:

Als je de test van Eelloo wilt oefenen, kies je natuurlijk voor ons Q1000 oefenpakket. Daarin vind je voor alle onderdelen lessen en oefenvragen. Daardoor kan jij je perfect voorbereiden en haal je jouw beste score.

De gesprekken

Dit gesprek heb je met jouw toekomstige leidinggevende en een collega. Ging dit ook naar wens? Dan volgt het laatste gesprek van de sollicitatieprocedure bij Connexxion, namelijk een arbeidsvoorwaardengesprek. Na een positieve afronding krijg je te horen waar en wanneer je kunt beginnen met je nieuwe baan bij de Connexxion.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99