CleanLease assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor CleanLease? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

CleanLease Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Werken voor CleanLease betekent werken voor het grootste bedrijf in wasgoed.

CleanLease als werkgever

Bij CleanLease wordt er per jaar 100 miljoen kilo wasgoed gewassen. Ze maken voor veel bedrijven het werk makkelijker. Ontzorgen van partners is namelijk hun missie. Als je hier gaat werken, mag je rekenen op een werkomgeving waar veel ruimte is voor samenwerking en diversiteit. Je werkt in samengestelde teams met mensen met verschillende achtergronden en ideeën. Daarnaast biedt CleanLease goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Wil je hier gaan werken, dan kun je Curriculum Vitae en motivatie via de website indienen. Ziet jouw CV er goed uit? Dan is het tijd voor het eerste gesprek met een recruiter. Dit is een informeel kennismakingsgesprek. Is de recruiter positief over jou dan volgt er een tweede gesprek.

Tweede gesprek

Dit gesprek voer je samen met een HR-manager en de manager uit het team waarbij jij komt te werken. In deze stap van de sollicitatieprocedure wordt dieper ingegaan op jouw motivatie, CV en werkervaring. Is er van beide kanten een klik? Dan mag je aansluitend het online assessment maken.

Online assessment

Het online assessment bestaat uit een Eelloo Q1000 test en een persoonlijkheidstest. Is CleanLease tevreden over de resultaten van het e-assessment en de gesprekken? Dan krijg je daarna via de e-mail een aanbod. In het laatste gesprek mag jij dan het contract tekenen en daarmee is ook de sollicitatieprocedure ten einde.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan

Ga nu CleanLease oefenen voor 34,99