CleanLease assessment

Moet jij een assessment maken voor CleanLease? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Eelloo oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor CleanLease, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis CleanLease test te oefenen.

Werken voor CleanLease betekent werken voor het grootste bedrijf in wasgoed.

CleanLease als werkgever

Bij CleanLease wordt er per jaar 100 miljoen kilo wasgoed gewassen. Ze maken voor veel bedrijven het werk makkelijker. Ontzorgen van partners is namelijk hun missie. Als je hier gaat werken, mag je rekenen op een werkomgeving waar veel ruimte is voor samenwerking en diversiteit. Je werkt in samengestelde teams met mensen met verschillende achtergronden en ideeën. Daarnaast biedt CleanLease goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Wil je hier gaan werken, dan kun je Curriculum Vitae en motivatie via de website indienen. Ziet jouw CV er goed uit? Dan is het tijd voor het eerste gesprek met een recruiter. Dit is een informeel kennismakingsgesprek. Is de recruiter positief over jou dan volgt er een tweede gesprek.

Tweede gesprek

Dit gesprek voer je samen met een HR-manager en de manager uit het team waarbij jij komt te werken. In deze stap van de sollicitatieprocedure wordt dieper ingegaan op jouw motivatie, CV en werkervaring. Is er van beide kanten een klik? Dan mag je aansluitend het online assessment maken.

Online assessment

Het online assessment bestaat uit een Eelloo Q1000 test en een persoonlijkheidstest. Is CleanLease tevreden over de resultaten van het e-assessment en de gesprekken? Dan krijg je daarna via de e-mail een aanbod. In het laatste gesprek mag jij dan het contract tekenen en daarmee is ook de sollicitatieprocedure ten einde.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99