Consolid assessment

Moet jij een assessment maken voor Consolid? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor Consolid, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Consolid test te oefenen.

Werken bij een snelgroeiende en startende uitzendorganisatie, dat is werken bij Consolid.

Consolid als werkgever

Consolid is van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je nog steeds. Het is een professioneel bedrijf met korte lijntjes. Collega’s gaan op een laagdrempelige manier met elkaar om. De kernwaarden zijn:

  • betrokken,
  • ondernemend,
  • betrouwbaar.

Deze waarden worden dan ook van jou verwacht. Als je hier begint, start je met een uitgebreid onboarding programma. Daarin maak je kennis met de organisatie, het DNA en de “Consolid-30-seconds. Daarnaast blijven ze je begeleiden en heb je een coach tijdens je loopbaan. Ook is er een eigen academy waar je je kan blijven ontwikkelen tijdens jouw loopbaan.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor Consolid? Dan kun je via de speciale vacaturesite jouw sollicitatie in de online omgeving indienen. De eerste stap van de sollicitatieprocedure van Consolid is een oriënterend gesprek. Na het oriënterende gesprek krijg je een persoonlijke terugkoppeling. Ging dit gesprek goed?

Online assessment

Dan krijg je een uitnodiging voor een vervolggesprek en een assessment. Het assessment van Consolid bestaat uit:

Je moet de SHL test maken om aangenomen te worden. SHL biedt momenteel verschillende testen aan. Gelukkig kan je je met ons SHL oefenpakket op al deze testen voorbereiden. In het oefenpakket vind je voor elke test een aparte training. Daarin staan lessen en oefenopgaven zodat jij jouw beste score haalt.

Tweede gesprek

Heb je het assessment goed afgerond? Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling. Tijdens dit gesprek ga je in op de resultaten van het online assessment. Ook bespreekt de manager of je bij de functie past en wat deze inhoudt. Vinden zowel jij als de manager dat je past bij Consolid? Dan krijg je een aanbod van Consolid en mag je je contract tekenen. Hierna start je bij deze detacheerder.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99