Experis assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Experis? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Experis VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

Experis SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

Werken bij Experis betekent, verbinden van talenten aan werk wereldwijd. Van intercedent, recruiter, planner tot salesmanager. Alle functies hebben één ding gemeen. Namelijk, het samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers.

Experis als werkgever

Bij Experis worden talenten aan het werk geholpen. Er wordt gekeken naar beide kanten van de match om zo een optimale verbinding te zoeken. Maar ook intern werken er veel talenten. Ga jij aan het werk bij Experis? Dan is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière.

Zo wordt er een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld voor jou. Daarin koppel je persoonlijke doelstellingen aan doelstellingen van Experis. Zo borg je dat jouw groei en ambities ook tot resultaat leiden voor de werkgever. Daarnaast bieden ze een tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de bedrijfsdoelen wereldwijd te realiseren.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook wereldwijd talenten gaan verbinden? Solliciteer dan bij Experis. De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Bij voldoende raakvlakken word je door een talent corporate recruiter uitgenodigd. De eerste stappen zijn een telefonisch interview en een online assessment.

Het assessment

Het selectie assessment bestaat uit een persoonlijkheidstest en capaciteitentest. Je moet het HFM assessment maken. HFM maakt gebruik van twee verschillende testen:

  1. HFM volledige intelligentie test (VIT),
  2. HFM specifieke intelligentie test (SIT).

Beide testen lijken qua onderdelen veel op elkaar maar de vraagvorm is compleet anders. De VIT is namelijk één test waar alles door elkaar gevraagd wordt. De SIT bestaat uit een aantal losse testen waartussen je pauze krijgt. Daarom is het belangrijk dat je HFM oefent met het juiste oefenpakket. Het Hellotest HFM oefenpakket bereid je perfect op beide testen voor.

Dan wordt een referentie onderzoek uitgevoerd. Is dat ook goed? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met jouw toekomstige manager. Klikt het aan beide kanten?

Arbeidsvoorwaarden

Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Experis jou een aanbod doet. Ook worden de arbeidsvoorwaarden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je aan de slag bij Experis.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge