Flow Traders assessment

Moet jij een assessment maken voor Flow Traders? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

HFM oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Flow Traders, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Flow Traders test te oefenen.

If you aim high, the sky is the limit

Flow Traders heeft meerdere keren de krantenkoppen gehaald om verviervoudigde gedraaide winst en zich heeft gespecialiseerd als Amsterdamse market maker in het leveren van liquiditeit op de effectenmarkt. Dit internationale bedrijf zal je zeker aanspreken als je van uitdaging houdt en zo nu en dan risico durft te nemen.

Hierdoor staan waarden als innovatie en creatief denken centraal bij Flow Traders. Bij Flow Traders zullen ze deze waarden bij jou uitdagen, waarna veel mogelijk lijkt te zijn in de dynamische werkomgeving met vele doorgroeimogelijkheden en uitstekende compensaties.

Sollicitatieprocedure

Voor het solliciteren naar een functie bij Flow Traders schrijf je eerst een professionele sollicitatiebrief waarin duidelijk jouw kwaliteiten naar voren komen die overeenkomen met het bedrijf, als scherpzinnig, ondernemend, team gericht en innovatief.

Flow traders test

Hierna volgt een rekentoets en een IQ-test, het is belangrijk dat je hier goed voor oefent. Het wordt dan ook een belangrijk deel van jouw werk als je eenmaal een “Flow Trader” bent. Als je de testen hebt behaald dan staat er een motivational interview op de planning.

De HFM VIT test bevat de volgende assessment onderdelen: analogieën, syllogismen, cijferreeksen en rekenvaardigheid. Al deze onderdelen vormen samen de volledige intelligentie test. Oefen hierbij uitgebreid cijfermatig redeneren, logisch redeneren en verbale aanleg.

Case study

De laatste ronde bestaat uit een case studie. Tijdens een case study moet je een probleem oplossen. Daarvoor krijg je informatie aangereikt en natuurlijk het probleem. Het belangrijkste bij een case study is dat je zéér gestructureerd werkt. Je moet ook de begeleiders meenemen in jouw proces. Vertel wat je doet en waarom. Hier lees je meer over de case study.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99