Gemeente Vlissingen oefenen

Moet jij een assessment maken voor de gemeente Vlissingen? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies binnen de gemeente Vlissingen waarvoor je een assessment moet maken.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

Werken voor de kustprovincie in een maritieme stad, dat kan als je gaat bij werken bij de gemeente Vlissingen.

De gemeente Vlissingen als werkgever

Hier werk je bij een aantrekkelijke werkgever. De gemeentelijke organisatie is als de stad zelf: no-nonsens, direct, open en kleurrijk. De werksfeer is open en prettig. Met ruim 300 collega’s is het niet te massaal. De gemeente kent een grote verscheidenheid aan functies. Daarnaast is er plek voor zowel specialisten als generalisten. Ook word je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

De gemeente doet er alles aan dat jij op de juiste plek zit en het beste kunt werken. Dit varieert van flexwerk plekken, thuiswerken, flexibele uren tot opleidingsmogelijkheden. Daarnaast geloven zij dat jij niet alleen vanuit vakkennis, maar ook vanuit betrokkenheid handelt en goede keuzes maakt. Daarom werk je hier met die mensen bevlogen zijn en graag samenwerken.

Sollicitatieprocedure

Wil je hier werken? Dan kan je via de email een CV en brief insturen. Zijn jouw sollicitatiebrief en CV positief beoordeeld door de HR-manager? Dan ga je door naar de volgende stap in de sollicitatieprocedure.

Kennismakingsgesprek

Je wordt namelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de HR-manager en de manager van de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Zien ze voldoende aanknopingspunten? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij gemeente Vlissingen. De volgende ronde betreft het online assessment van de gemeente Vlissingen.

Online assessment

Het assessment van gemeente Vlissingen bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Het assessment wordt afgenomen door LTP. Dit is een grote Nederlandse testontwikkelaar die meerdere testen heeft. Met ons LTP oefenpakket kan je je perfect voorbereiden op deze testen.

Laatste stappen

Bij een positief resultaat volgt een tweede gesprek. Mag je door naar de laatste rond van de sollicitatieprocedure bij gemeente Vlissingen? Dan volgt er een laatste gesprek over jouw arbeidsovereenkomst en kun je daarna jouw contract tekenen.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Gemeente Vlissingen oefenen voor 34,99