Gemeente Utrecht assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor de gemeente Utrecht? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies waarvoor je een assessment moet maken bij de Gemeente Utrecht.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Gemeente Utrecht Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Wil je werken voor de snelst groeiende stad van Nederland? Dan kun je gaan werken voor de gemeente Utrecht.

De gemeente Utrecht als werkgever

Hier werk je voor een inclusieve gemeente. De gemeente wil in direct contact staan met de bewoners van de stad. Samen willen ze werken voor en samen met hen aan een gezonde, slimme en inclusieve stad. Daarom werk je hier in een team wat bestaat uit mensen die een afspiegeling van de stad zijn.

Jij zorgt ervoor dat alle inwoners van Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en meedoen. Dat vraagt om innovatieve oplossingen, een open blik, transparante afspraken en oog voor voortgang en focus. Daarnaast is er veel ruimte voor innovatie, experimenten, vernieuwende ideeën en eigen initiatief. Met als doel om een inclusieve, slimme en gezonde stad te realiseren.

Sollicitatieprocedure

Wil jij hier gaan werken? Dat begint met het insturen van jouw sollicitatie. Je kunt alleen digitaal reageren op een van de openstaande vacatures. Binnen een aantal werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Nadat de gemeente jouw sollicitatie in overweging heeft genomen, en dit positief blijkt te zijn. Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met één van de leden van de selectiecommissie.

Online assessment 

Is dit gesprek goed bevallen? Dan word je uitgenodigd voor een online assessment. Zijn de testen en het gesprek succesvol verlopen dan zal er een tweede gesprek volgen. In het tweede gesprek ga je meer de diepte in op jouw capaciteiten en persoonlijkheid.

Laatste stappen

Is dit allemaal positief? Dan volgt er een referentieonderzoek en wordt een verklaring omtrent goed gedrag aangevraagd. Is dit nog steeds positief? Dan krijg je daarna een aanbod van de gemeente Utrecht en bij akkoord ontvang een indiensttredingsbesluit. Hierna kun je gaan werken voor de gemeente Utrecht.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan

Ga nu Gemeente Utrecht oefenen voor 34,99