Gemeente Den Haag assessment

Moet jij een assessment maken voor de gemeente Den Haag? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Harver oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Den Haag, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis gemeente Den Haag test te oefenen.

Gemeente Den HaagDe gemeente heeft de verantwoordelijkheid voor het leven en welzijn van 500.000 inwoners van Den Haag. Werken voor deze gemeente is dan ook een afwisselende baan.

De gemeente Den Haag als werkgever

Ga je hier werken? Dan ben je verantwoordelijk voor de leefbaarheid van deze stad. Waar mensen met 180 verschillende nationaliteiten wonen, werken en verblijven. Dat vraagt om een open blik, initiatief en de wil om echt het verschil te maken.

Net zoals de stad is ook de cultuur bij gemeente divers en slagvaardig. De gemeente werkt dan ook hard om als werkgever potentieel talent binnen te halen en te houden. Daarom wordt er gekeken naar hoe jij kan worden ingezet en waar jouw kracht ligt. Zodat je goed bent in het werk wat je doet en samen doelen kan bereiken.

Sollicitatieprocedure

Als eerste stap reageer je op een vacature op de website. Je vult hier het een online sollicitatieformulier in. Je vult onder andere jouw persoonsgegevens, CV, motivatiebrief, diploma’s en certificaten in. Bevallen jouw gegevens? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met één van de leden van de selectiecommissie.

Online assessment

Is dit gesprek goed bevallen? Dan word je uitgenodigd voor een assessment. Het assessment toetst verschillende vaardigheden en capaciteiten. Een speerpunt van de gemeente is dat jij in diverse situaties een open blik blijft houden. Daarom komt dit ook terug in het online assessment.

Laatste gesprek

Zijn de testen en het gesprek succesvol verlopen? Dan zal er een tweede sollicitatiegesprek volgen. In het tweede gesprek ga je meer de diepte in op jouw capaciteiten en persoonlijkheid. Is dit allemaal positief? Dan krijg je daarna een aanbod van de gemeente Den Haag en kun je aan de slag.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99