KPMG Assessment Oefenen

Moet jij een KPMG Assessment Test maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors. Start dus vandaag nog met de KPMG Talent Pitch Oefenen!

Geschikt voor alle KPMG testen:
Wat je ontvangt in de cursus

van 104,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

96% van onze klanten beveelt ons aan!

KPMG Talent Pitch Practice

Klik op onderstaande knop om een gratis KPMG Assessment Test te oefenen.

KPMG als werkgever

KPMGKPMG is een internationale accountants- en adviesorganisatie. Bij KPMG ben je vanaf dag één verantwoordelijk voor je werkzaamheden en krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Je groeit hard door de diversiteit aan specialismen en opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. KPMG biedt je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Als accountant bied je zekerheid over informatie als vertrouwenspersoon van het maatschappelijk verkeer. Door technologie vanuit menselijk inzicht in te zetten, ontwikkelen ze geavanceerde oplossingen voor de economie van morgen. Met ruim 3000 medewerkers werk je aan een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Bij KPMG leer en groei je snel.

Sollicitatieprocedure bij KPMG

Bij hun sollicitatieprocedures maakt KPMG gebruik van verschillende capaciteitentesten afhankelijk van de divisie of het land. De score op de capaciteitentest wordt vergeleken met een zogeheten normgroep. Het is de bedoeling dat de kandidaat beter scoort dan bijvoorbeeld 50% van de normgroep. Voor bepaalde functies kan het zijn dat een hoger percentage behaald moet worden. Het is aan te raden dit vooraf bij de recruiter te controleren.

Sollicitatieprocedure voor trainees, scriptieschrijvers en starters

  1. KPMG Talent Pitch: capaciteitentest + persoonlijkheidstest
  2. Eerste gesprek
  3. Tweede gesprek
  4. Aanbod
  5. Screening

Sollicitatieprocedure voor professionals

  1. CV + Motivatiebrief met aanvullend online assessment
  2. Eerste gesprek
  3. Tweede gesprek
  4. Aanbod
  5. Screening

Hoe ziet het KPMG Assessment eruit?

In principe krijgt elke kandidaat een KPMG online assessment: stagiair, werkstudent, starters maar ook seniors en executives. Het assessment wordt doorgaans na insturen van het CV en motivatiebrief afgenomen. Dit wordt aangekondigd door middel van een mail. Na ontvangst van de mail is er vaak een termijn van vijf (werk)dagen om KPMG test te maken.

Het is dus verstandig om voor of tijdens het sturen van de brieven al te oriënteren op KPMG cognitive test. Omdat KPMG meerdere testen gebruikt, is het belangrijk om de brief goed te lezen. Daarin staat namelijk precies welk assessment afgenomen wordt! Enkele bureaus waar KPMG vaak gebruik van maakt, zijn:

Harver – cognitive ability test

De cognitive ability test voor KPMG bestaat uit de volgende onderdelen:

LTP

De LTP test voor KPMG bestaat uit de volgende onderdelen:

SHL

De SHL test bestaat uit drie onderdelen:

KPMG assessment oefenen

Omdat de testen heel erg veel van elkaar verschillen, is het belangrijk dat je de juiste test oefent. Ga daarom altijd van jouw uitnodiging uit om het juiste oefenpakket te bepalen. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag het juiste oefenpakket te kiezen.

Verificatietest

Naast het e-assessment dat thuis gemaakt kan worden, werkt KPMG met een zogeheten verificatietest. Steekproefsgewijs worden kandidaten onderworpen aan een hertest. Het gaat er bij de hertest om dat de score van de kandidaat niet (teveel) afwijkt van de eerder behaalde score. Het is belangrijk hier rekening mee te houden door voor een gesprek nog eens te oefenen. Vaak worden deze testen onaangekondigd afgenomen na het gesprek met bijvoorbeeld de recruiter.

Andere consultants

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest: