Accenture assessment

Moet jij een assessment maken voor Accenture? Het assessment maakt standaard deel uit van de sollicitatieprocedure. Als je het assessment niet haalt, mag je ook niet door in de procedure en word je niet aangenomen. 

Daarom is het belangrijk dat je deze SHL test goed voorbereidt. Er zijn verschillende SHL testen in omloop. Ons oefenpakket bevat losse trainingen voor deze testen. Daardoor kan jij je perfect voorbereiden op de test. Daardoor haal jij het beste resultaat voor de SHL test!

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor Accenture, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Accenture assessment test te oefenen. In deze quiz krijg je de verschillende soorten vragen uit de General Ability test. Dat zijn veel verschillende soorten vragen. Heel veel succes!

AccentureAccenture is een multinationaal management consultancy bedrijf met een hoofdkantoor in Dublin. Werken bij Accenture betekent dat je bezighoudt met diensten en oplossingen op het gebied van strategie, consultancy, digital, technologie en operations.

Accenture als werkgever

Accenture is een wereldwijde speler. Ze is actief in meer dan 120 landen en 40 verschillende marktsectoren en kent dan ook meer dan 373.00 mensen die voor haar bedrijf werken. Deze mate van grootschaligheid en internationaliteit maken dat Accenture een gewilde werkgever is.

Werken bij Accenture houdt in dat je werkt met veel verschillende nationaliteiten en ook te maken hebt met veel verschillende culturen. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. Ook is Accenture een bedrijf dat innovaties aanjaagt en blijft ontwikkelen Dat vraagt ze ook van haar mensen. Bij Accenture wordt er dan ook volop aandacht besteed aan het ontwikkelen van jezelf en jouw carrière.

Sollicitatieprocedure bij Accenture

Solliciteren bij Accenture begint op de aparte sollicitatiepagina. In het Engels wordt er gevraagd om een online sollicitatieformulier in te vullen. Hier kun je werkervaring, opleiding, persoonlijke gegevens en jouw CV invullen. Is er een match, dan word je door een recruiter gebeld voor een kort kennismakingsgesprek.

Het SHL assessment

Is de recruiter net zo enthousiast als jij? Dan komt de volgende stap van de sollicitatieprocedure van Accenture. Dit is het maken van een online capaciteitentest. Deze online capaciteitentest van Accenture maak je vanaf je eigen computer en duurt ongeveer een uur.

Het assessment van Accenture wordt ontwikkeld door SHL. Momenteel maakt SHL gebruik van verschillende testen. Namelijk de On Demand test, General Ability test en de Verify G+ test. Er zit grote verschillen tussen de On Demand test en de General Ability en Verify G+ testen. Daarom is het belangrijk dat je specifiek oefen. Dat doe je het beste met ons SHL oefenpakket.

Interview

Dan word je uitgenodigd voor een interview met de manager van desbetreffende functie waarop je hebt gesolliciteerd. Gezien het internationale karakter van het bedrijf is de kans groot dat het interview online wordt gehouden en dat het gesprek in het Engels wordt gevoerd.

Tweede gesprek

Is dit tweede sollicitatiegesprek ook goed verlopen? Dan word je vervolgens uitgenodigd voor een tweede en laatste gesprek van de sollicitatieprocedure van Accenture. Hierna volgt een contractvoorstel en mag je jezelf ook een werknemer bij Accenture noemen.

Andere consultants

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99