EY Assessment Oefenen

Moet jij een EY Assessment maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. EY gebruikt de LTP test als assessment. Ons oefenpakket is geschikt voor alle verschillende LTP (en EY) testen. Start dus vandaag met het EY Assessment oefenen.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons big four of ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

EY Assessment Test proberen

Probeer een gratis EY (LTP) oefentoets. In deze oefentoets kom je de verschillende onderdelen tegen die je op het assessment kunt krijgen.

EYWil je elke dag werken aan de nieuwste ontwikkelingen om zo de toekomst positief te beïnvloeden? Ga dan werken bij EY, voorheen Ernst & Young.

EY als werkgever

Een open, professionele werkomgeving met gevarieerd werk, dat krijg je bij EY. Je kunt je vastbijten in complexe vraagstukken. Ontwikkeling is belangrijk bij EY. Daarom steunen ze medewerkers in hun ontwikkeling. Zowel persoonlijk als carrière technisch. Eigen ontwikkeling, initiatieven ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen, daar draait het om bij EY.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook jezelf ontwikkelen bij EY? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functies. De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

  1. Motivatiebrief en cv insturen
  2. Eerste gesprek
  3. EY assessment
  4. Tweede gesprek

Je moet eerst een vragenlijst invullen en je motivatiebrief en CV uploaden. Meestal moet je ook andere documenten insturen, zoals een cijferlijst. In jouw motivatiebrief moet je heel goed aangeven waarom je bij EY wilt werken. Je wilt laten zien dat het een weldoordachte keuze is om voor EY te werken. Geef aan wat je probeert te leren, bereiken maar ook wat je denkt toe te voegen. Je hebt maar beperkte ruimte om je verhaal te doen, dus zorg dat elke zin telt.

Eerste gesprek

In het eerste gesprek neem je met de recruiter in ieder geval jouw motivatiebrief, cv en cijferlijst door. Alle onduidelijkheden en gaten op je cv zul je moeten toelichten. Je kunt hier vragen verwachten als:

  • Waarom wil je bij EY werken en niet bij PwC of KPMG?
  • Waarom heb je langer over je studie gedaan?
  • Wat wil jij toevoegen aan EY?
  • Welke klanten zou je graag willen helpen?

Zorg dat je elk punt op je cv en motivatiebrief kunt toelichten. Vaak is het handig om dit samen met een vriend(in) te doen.

EY Online Assessment

Het EY online assessment is een belangrijke stap in de sollicitatieprocedure. Als je deze niet haalt, val je namelijk af. Deze test wordt afgenomen door LTP. Met ons oefenpakket kan je het EY assessment LTP oefenen. De test bestaat uit een aantal onderdelen:

Je moet zorgen dat je de onderdelen elk goed maakt. Het nadeel is dat je de test goed moet maken ten opzichte van alle andere kandidaten. Als iedereen een goede score heeft, zul je dus moeten zorgen dat je een nog betere score hebt. Daarom is het zo belangrijk om goed te oefenen.

Naast het assessment moet je ook een persoonlijkheidstest maken. De persoonlijkheidstest moet je invullen zoals je bent. Ga geen antwoorden geven waarvan je denkt dat ze wenselijk zijn. Uiteindelijk heb je daar alleen maar jezelf mee.

Het tweede gesprek

In het tweede gesprek ga je de diepte in. Je hebt alle stappen met succes doorlopen dus in principe ben je een geschikte kandidaat. Nu gaat het erom of je ook echt binnen EY en het team past als persoon. Jouw motivatie en persoonlijkheid zullen hier dus flink aan bod komen.

EY assessment ervaringen

Het EY assessment wordt dus door LTP afgenomen. Dit is een lastige test die uit verschillende onderdelen bestaat. Je hebt tegenwoordig meerdere versies van de LTP test in omloop. Bij de ene test krijg je alle onderdelen los van elkaar. Dan kan je tussen de onderdelen pauze nemen.

Bij de (nieuwe) g-test krijg je één test. In deze test worden alle onderdelen door elkaar gevraagd. Bij deze test moet je dus per vraag ook schakelen tussen onderdelen. Daarnaast heb je één lange zit. Uiteindelijk ben je minder tijd kwijt. Maar als je slecht start, heb je dus wel pech aan het einde van de test.

Andere consultants

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Geweldige service. De site heeft heel goede oefeningen!! Voor een goede prijs. De service is perfect. Ik ben heel erg tevreden en raad dit iedereen aan 🙂

Imke

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

Ga nu de EY test oefenen voor 34,99