Capgemini assessment

Moet jij een assessment maken voor Capgemini? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Capgemini oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Capgemini, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Capgemini assessment test te oefenen.

CapgeminiDagelijks helpt Capgemini verschillende grote opdrachtgevers op weg met hun digitale transformatie. Ga jij dat ook doen?

Capgemini als werkgever

Capgemini is ‘s werelds grootste dienstverlener op het gebied van consultancy, technologie en outsourcing. Hier staan niet alleen de arbeidsvoorwaarden centraal. Maar juist ook de sfeer binnen de organisatie. Een fijne werkomgeving met een goede sfeer zorgen namelijk voor het meeste succes.

Je zult hier elke dag met plezier naar je werk gaan. Daarnaast kijken ze bij Capgemini ook naar wat jouw capaciteiten en competenties zijn. Je kunt je via verschillende programma’s blijven ontwikkelen:

  • All you can train programma,
  • Capgemini Academy,
  • Capgemini University,
  • Advantage You.

Capgemini Sollicitatieprocedure

Wil jij jouw ambities waarmaken bij Capgemini? Dan kun je via de website solliciteren op één van de openstaande functies. Naast jouw CV is jouw motivatiebrief een van de belangrijkste documenten die je moet inleveren bij jouw sollicitatie. Zijn ze hier tevreden over en ziet Capgemini een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure.

Gesprekken

De volgende stap is een oriënterend gesprek. In dit gesprek wordt er gekeken naar jouw ambities en de mogelijkheden bij Capgemini. Vervolgens krijg je een vakinhoudelijk gesprek. In dit gesprek wordt jouw kennis getoetst en gaat het over jouw vakmanschap.

Capgemini test

Is Capgemini tevreden over jouw kennisniveau? Dan krijg je een uitnodiging voor een assessment test. Het assessment van Capgemini bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. De capaciteitentest bepaalt of je doorgaat naar de volgende ronde. Daarom moet je deze dus goed oefenen. De persoonlijkheidstest moet je invullen zoals je bent. Dan kan je namelijk het beste ontdekken of je bij dit bedrijf past.

Het laatste gesprek

Dan word je uitgenodigd voor het laatste gesprek. Dit gesprek gaat over je arbeidsvoorwaarden en aansluitend krijg je een contractaanbieding. Daarna kun je aan de slag bij Capgemini.

Andere consultants

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

96% van onze klanten beveelt ons aan!