Capgemini assessment oefenen

Op dit moment maakt Capgemini gebruik van de HFM test en de HRorganizer test. Deze testen zijn compleet anders. Je moet dus echt specifiek de juiste test oefenen. Daarom bieden wij een speciaal Capgemini oefenpakket met beide testen aan.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons Consultancy of totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

HRorganizer

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

CapgeminiDagelijks helpt Capgemini verschillende grote opdrachtgevers op weg met hun digitale transformatie. Ga jij dat ook doen?

Capgemini als werkgever

Capgemini is ‘s werelds grootste dienstverlener op het gebied van consultancy, technologie en outsourcing. Hier staan niet alleen de arbeidsvoorwaarden centraal. Maar juist ook de sfeer binnen de organisatie. Een fijne werkomgeving met een goede sfeer zorgen namelijk voor het meeste succes.

Je zult hier elke dag met plezier naar je werk gaan. Daarnaast kijken ze bij Capgemini ook naar wat jouw capaciteiten en competenties zijn. Je kunt je via verschillende programma’s blijven ontwikkelen:

  • All you can train programma,
  • Capgemini Academy,
  • Capgemini University,
  • Advantage You.

Capgemini Sollicitatieprocedure

Wil jij jouw ambities waarmaken bij Capgemini? Dan kun je via de website solliciteren op één van de openstaande functies. Naast jouw CV is jouw motivatiebrief een van de belangrijkste documenten die je moet inleveren bij jouw sollicitatie. Zijn ze hier tevreden over en ziet Capgemini een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure.

Gesprekken

De volgende stap is een oriënterend gesprek. In dit gesprek wordt er gekeken naar jouw ambities en de mogelijkheden bij Capgemini. Vervolgens krijg je een vakinhoudelijk gesprek. In dit gesprek wordt jouw kennis getoetst en gaat het over jouw vakmanschap.

Capgemini test

Is Capgemini tevreden over jouw kennisniveau? Dan krijg je een uitnodiging voor een assessment test. Het assessment van Capgemini bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. De capaciteitentest bepaalt of je doorgaat naar de volgende ronde. Daarom moet je deze dus goed oefenen. De persoonlijkheidstest moet je invullen zoals je bent. Dan kan je namelijk het beste ontdekken of je bij dit bedrijf past.

Het laatste gesprek

Dan word je uitgenodigd voor het laatste gesprek. Dit gesprek gaat over je arbeidsvoorwaarden en aansluitend krijg je een contractaanbieding. Daarna kun je aan de slag bij Capgemini.

Andere consultants

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Capgemini oefenen voor 34,99