Abeos assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Abeos? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

GITP oefentoets

Deze GITP oefentoets bevat de verschillende losse onderdelen.

Abeos is een uitzendorganisatie die al meer dan 50 jaar in de agrarische sector opereert. Elkaar versterken, samenwerken, en de juiste match vinden zijn de belangrijkste uitgangspunten voor werken bij Abeos.

Abeos als werkgever

Werken bij Abeos is samenwerken. Bij Abeos werk je al partners naar elkaar. Als uitzendbureau zoeken ze niet alleen de juiste mensen maar kijken ze ook naar de context waarin de opdrachtgevers opereren en zoeken ze daarbij de juiste match. Ga je werken bij Abeos wordt er veel aandacht besteedt aan wie jij bent en wat je nodig hebt om jouw werk op een succesvolle manier uit te voeren. Daarom zijn er goede primaire en secundaire voorwaarden en zijn er tal van opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Wil jij jouw ambities waarmaken bij Abeos? Dan kun je via de website solliciteren op één van de openstaande functies. Naast jouw CV is jouw motivatiebrief het belangrijkste document voor de sollicitatie. Het gaat immers om het vinden van de beste match waarin de beide partijen elkaar versterken. Ziet Abeos in jou een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij Abeos.

Assessment

De volgende stap bestaat uit het maken van een online capaciteitentest. In deze online capaciteitentest van Abeos wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van Abeos positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek. Voordien vul je ook weer een online vragenlijst over je persoonlijkheid en competenties in.

Het gesprek

Deze worden allemaal besproken tijdens het eerste gesprek. Ben je door naar de volgende ronde? Dan krijg je een tweede sollicitatiegesprek waarbij dieper wordt ingegaan op jouw motivatie om te werken bij Abeos. Is Abeos na deze stap overtuigd dat jij de juiste versterking bent voor het team of voor de opdrachtgever? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin de arbeidsvoorwaarden en het contract worden besproken.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge