Andritz assessment oefenen

Andritz maakt momenteel gebruik van de LTP test. LTP heeft meerdere testen. Namelijk de LTP online of impact en de LTP g-test. Dit oefenpakket bereid je voor op alle testen met losse trainingen. Daardoor kan jij je specifiek voorbereiden.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP assessment oefenen gratis

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

Andritz assessmentAndritz is een internationale technologiegroep die fabrieken, systemen, apparatuur en diensten levert voor verschillende industrieën.

Andritz als werkgever

Het werken in een team is erg belangrijk bij Andritz. Deze werkgever biedt een werkomgeving waarin jij je doel kunt bereiken, zowel professioneel als persoonlijk. Ze zijn zich ervan bewust dat er meer geboden moet worden om de beste mensen aan te trekken en te behouden.

Daarom werk jij in een omgeving waar je kansen kan benutten en ruimte is voor succes en groei. De kans grijpen om verschil te maken is zeker net zo belangrijk als hogerop komen. Past dat bij jou? Dan is werken bij Andritz een goede keus en zal je er genoeg uitdaging en inspiratie vinden.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Andritz? Dan kun je via het online formulier een sollicitatie insturen. Ook als er geen passende vacature is kun je via de website een open sollicitatie sturen. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Is er een match?

Kennismaking en interview

Dan word je gebeld door een van de recruiters en wordt er tijdens een telefonisch interview kennis gemaakt. Ziet de recruiter kansen in jou? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij Andritz, namelijk een video interview. Dit interview heb je met jouw toekomstige leidinggevende. Maak je hier ook een goede indruk dan word je gevraagd om het assessment van Andritz in te vullen.

Online assessment

Het online assessment van Andritz bestaat uit een persoonlijkheidstest en een vragenlijst over jouw capaciteiten. Het online assessment wordt afgenomen door LTP. Dit staat ook in jouw uitnodigingsmail. Als er een andere test staat, moet je die maken. Soms wijken bedrijven af van hun testontwikkelaar.

Laatste gesprekken

Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en de inhoud van de functies waarop je hebt gesolliciteerd. Is de uitkomst van dit gesprek ook weer positief, dan volgt er een afrondend gesprek waarin een aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken. Daarna bespreek jij wanneer je gaat starten met werken bij Andritz.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge