Beteor assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Beteor? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor de On Demand, General Ability en de Verify G+ testen van SHL. Ga dus nu de Beteor test oefenen!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

Beteor On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

Beteor General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

Werken bij Beteor is werken in een succesvolle adviesorganisatie voor het onderwijs, industrie en zorg met bevlogen mensen.

Beteor als werkgever

Werken bij Beteor betekent dat je handvatten aanreikt. Daardoor kunnen professionals, teams, leiders en organisaties duurzaam groeien. Je bent verantwoordelijk voor het vinden van de juiste mensen en werkgever. Zo kan je ambitie en doelstellingen realiseren.

Beteor gelooft dat iedereen vanuit een intrinsieke drive werkt. Daarom is er ook veel aandacht voor wat jou beweegt en drijft. Hier is dan ook volop aandacht voor het ontwikkelen van jezelf en jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Beteor begint op de sollicitatiepagina. Je moet een online sollicitatieformulier invullen. Hier kun je werkervaring, opleiding, persoonlijke gegevens en jouw CV invullen. Is er een match? Dan kun je gebeld worden voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Op basis van het functieprofiel, de kennismakingsgesprekken en Cv’s selecteert de adviseur een aantal kandidaten. Deze adviseur begeleidt jou ook in het verdere proces.

Voorselectiegesprek

Zit jij in deze selectie? Dan presenteert de adviseur je aan de opdrachtgever. Vervolgens word je uitgenodigd voor een voorselectiegesprek. Na de voorselectiegesprekken kun je worden geselecteerd voor een gesprek.

Dit voer je met de ingestelde benoemings(advies)commissie (BAC). Dit is tevens ook de volgende stap van de sollicitatieprocedure van Beteor. Je ontvangt ook een uitnodiging om de assessment test te maken. Dit assessment heet de leiderschap selector. Dit online assessment van Beteor gaat over jouw capaciteiten en wat je motiveert en drijft.

Gespreksronde

Hierna ga je door na de eerste gespreksronde. In deze eerste gespreksronde ga je in gesprek met de door de opdrachtgever ingestelde benoemings(advies)commissie. Je krijgt tijdens dit gesprek de gelegenheid jezelf te presenteren.

Ook kun je zelf vragen stellen. Zijn ze tevreden? Dan heb je soms nog een aanvullend gesprek of assessment. Ziet Beteor in jou een duurzame kans? Dan volgt de laatste ronde en mag je daarna jouw contract tekenen bij dit bedrijf.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu het Beteor assessment oefenen voor 34,99