Beteor assessment

Moet jij een assessment maken voor Beteor? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor Beteor, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Beteor test te oefenen.

Werken bij Beteor is werken in een succesvolle adviesorganisatie voor het onderwijs, industrie en zorg met bevlogen mensen.

Beteor als werkgever

Werken bij Beteor betekent dat je handvatten aanreikt. Daardoor kunnen professionals, teams, leiders en organisaties duurzaam groeien. Je bent verantwoordelijk voor het vinden van de juiste mensen en werkgever. Zo kan je ambitie en doelstellingen realiseren.

Beteor gelooft dat iedereen vanuit een intrinsieke drive werkt. Daarom is er ook veel aandacht voor wat jou beweegt en drijft. Hier is dan ook volop aandacht voor het ontwikkelen van jezelf en jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Beteor begint op de sollicitatiepagina. Je moet een online sollicitatieformulier invullen. Hier kun je werkervaring, opleiding, persoonlijke gegevens en jouw CV invullen. Is er een match? Dan kun je gebeld worden voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Op basis van het functieprofiel, de kennismakingsgesprekken en Cv’s selecteert de adviseur een aantal kandidaten. Deze adviseur begeleidt jou ook in het verdere proces.

Voorselectiegesprek

Zit jij in deze selectie? Dan presenteert de adviseur je aan de opdrachtgever. Vervolgens word je uitgenodigd voor een voorselectiegesprek. Na de voorselectiegesprekken kun je worden geselecteerd voor een gesprek.

Dit voer je met de ingestelde benoemings(advies)commissie (BAC). Dit is tevens ook de volgende stap van de sollicitatieprocedure van Beteor. Je ontvangt ook een uitnodiging om de assessment test te maken. Dit assessment heet de leiderschap selector. Dit online assessment van Beteor gaat over jouw capaciteiten en wat je motiveert en drijft.

Gespreksronde

Hierna ga je door na de eerste gespreksronde. In deze eerste gespreksronde ga je in gesprek met de door de opdrachtgever ingestelde benoemings(advies)commissie. Je krijgt tijdens dit gesprek de gelegenheid jezelf te presenteren.

Ook kun je zelf vragen stellen. Zijn ze tevreden? Dan heb je soms nog een aanvullend gesprek of assessment. Ziet Beteor in jou een duurzame kans? Dan volgt de laatste ronde en mag je daarna jouw contract tekenen bij dit bedrijf.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99