BlinkLane assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor BlinkLane? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Een significante en betekenisvolle impact op organisaties en de maatschappij creëren? Dat doe je als je gaat werken bij de consultancy organisatie BlinkLane.

BlinkLane als werkgever

BlinkLane is een leidende consultancy organisatie. Dit kantoor richt zich op organisatietransformatie in een digitaal tijdperk. Bij BlinkLane ben je constant bezig met innovaties op het gebied van IT-technologie. Het is een omgeving waarin veel ambitieuze mensen werken. Eigen initiatief staat daarom hoog in het vaandel.

Innovatief, informeel en professioneel werken zijn de kernwaarden bij BlinkLane. Werk je graag aan complexe uitdagingen? Dan zit je hier op de juiste plek. Daarnaast wordt ook gekeken naar wat jou uitdaagt en hoe je jouw doelen kunt bereiken. Hier doen ze er alles aan om jou te inspireren, ontwikkelen en te betrekken bij alle technologische ontwikkelingen.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook een significante impact gaan maken bij BlinkLane? De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier voor één van de openstaande vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om jouw CV en motivatie bij te voegen.

Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen. Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie, dan word je uitgenodigd voor een selectiegesprek.

Selectiegesprek

Dit is de eerste stap van de selectieprocedure van BlinkLane. Is dit gesprek positief verlopen, dan word je uitgenodigd voor een vervolgtraject.

Online assessment

Dit is in de vorm van een online assessment. Het online assessment van BlinkLane bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Dit zijn twee testen die je in een online omgeving uitvoert. Ze gaan in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Hierna volgt een gesprek waarin de resultaten van het online assessment van BlinkLane worden besproken.

Tweede gesprek

Is dit gesprek positief dan volgt er een tweede gesprek met jouw toekomstige manager en collega’s. Heb jij hun beiden overtuigd dat je moet gaan werken bij BlinkLane? Dan kun waarschijnlijk je jouw contract gaan tekenen bij dit kantoor.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu PiCompany oefenen voor 34,99