De digital transformatie staat centraal bij het dynamische bedrijf 3D Hubs. Van 3D printen tot alle andere technologische ontwikkelingen op het gebied van ontwerp tot productie; dat is waar 3D Hubs sterk in is.

3D Hubs als werkgever

3D Hubs is een vrij jong bedrijf en kent nog een echte start-up cultuur. Werken bij 3D Hubs is dan ook elke dag anders en betekent steeds inspringen op de ontwikkelingen. Elke dag komen er nieuwe technieken voor 3D-printen en zijn er kansen om te experimenten voor nieuwe technologieën. Ga jij werken bij 3D Hubs dan is het hard werken, maar is er ook veel tijd voor plezier. Zo zijn er elke vrijdag diverse uitjes en borrels en werk je in dynamische omgeving met een werkplek waar gebruik gemaakt is van laatste technische snufjes. Om te zorgen dat jij mee kan met de snelle groei en technologische ontwikkelingen krijg je dan ook de beste apparatuur om mee te werken en kansen om jezelf te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Wil jij ook gaan werken bij de dynamische start-up 3D Hubs? Dan begint de sollicitatieprocedure van 3D Hubs met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen een aantal werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Is er een match? Dan start de eerst ronde van de sollicitatieprocedure bij 3D Hubs: dit is een video chat met de HR-manager. Tijdens deze video chat wordt kort jouw werkervaring besproken en krijg je een aantal technische vragen om jouw technische kennis te teksten.

Assessment

Hierna volgt een online assessment. In het online assessment van 3D Hubs wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw technische vaardigheden en in hoeverre je past binnen de cultuur van 3D Hubs. Zo moet je bijvoorbeeld een database ontwerp en een programmering controleren en aanpassen. Is het online assessment van 3D Hubs succesvol doorlopen? Dan ga je door naar de laatste ronde van de sollicitatieprocedure bij 3D Hubs.

Het gesprek

Dit gesprek voer je met jouw toekomstige leidinggevende. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en waarom je graag wilt werken bij 3D Hubs. Het kan ook zijn dat je nog een opdracht moet presenteren. Ziet 3D Hubs een goede match met jou? Dan krijg je binnen een aantal dagen een digitaal aanbod om te gaan werken bij 3D Hubs.

3D Hubs

  • Opgericht: 2013
  • Aantal werknemers: 65
  • Hoofdvestiging: Amsterdam
  • Oprichters: Brian Garret, Bram de Zwart
ACT cursusoverzichtACT analogieën

Adaptieve capaciteitentest Oefenpakket

35,00

Online training voor de adaptieve capaciteitentest. De training bestaat uit 1.700+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
57 testen
1.700+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
500+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Adaptieve Capaciteiten Test (ACT) – Algemene Intelligentie
HBO / WO Selectie Test

Gebruikt door onder andere:

AVOP, Coolblue, Dentons Boekel, fonQ, Lidl, Menea, Orga, PostNL, Sogeti, Young Capital en Young Colfield.

Bekijk hier het meest recente en volledige overzicht.

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van jouw persoonlijke uitnodiging. Als je twijfelt over het oefenpakket neem dan contact met ons op.

3D Hubs assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de namen: verbaal en verbale analogieën.

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: numeriek of cijferreeksen H.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: abstract.

In sommige gevallen kun je de volgende onderdelen extra krijgen:

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Stroomdiagrammen:

Bij stroomdiagrammen krijg je een legenda te zien met veranderingen op basis van letters of figuren. Vervolgens krijg je een beginfiguur te zien en de verandering. Jij moet dan de uitkomst bepalen.