AmbaFlex is dé partner voor materiaaltransportsystemen op maat op basis van spiraaltransporteurs.

AmbaFlex als werkgever

Dit is een onafhankelijk bedrijf dat het SpiralVeyor-systeem in eigen beheer heeft ontwikkeld. Ze nemen ook de productie en het onderhoud voor eigen rekening. Hierdoor kun je gaan werken bij een veelzijdig bedrijf. Het is ook een bedrijf dat snel aan de weg timmer. Niets voor niets zijn de waarden van AmbaFlex ambitie, ondernemerschap, efficiëntie en verantwoordelijkheid tonen.

Dit vereist goede samenwerking en een open cultuur waar iedereen aanspreekbaar is. Bij AmbaFlex zien ze jou graag groeien, daarom is er een AmbaCademy waar je jezelf kunt ontwikkelen. Vind jij jezelf passen in de waardes van AmbaFlex? Dan kun je daar een mooie carrière tegemoet gaan.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière bij AmbaFlex wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functie. Hier word je gevraagd om je persoonsgegevens, je cv en een motivatiebrief in te leveren. Is de recruitment afdeling hierover tevreden over en ziet AmbaFlex een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een recruiter.

Assessment

Na dit gesprek volgt een online capaciteitentest. In deze online capaciteitentest van AmbaFlex wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van AmbaFlex positief?

Het gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de stafmanager en een HR manager. Hierin wordt jouw motivatie, de uitslagen van het online assessment van AmbaFlex  en de inhoud van de functie besproken. Als ook dit gesprek goed verloopt ga je door naar de laatste ronde van de sollicitatieprocedure van AmbaFlex. Dit is het arbeidsvoorwaardengesprek. In dit gesprek bespreek jij de primaire en secundaire voorwaarden en wanneer je gaat starten bij AmbaFlex.

AmbaFlex

  • Marktleider op het gebied van op maat gemaakte materiaal-transportsystemen
  • Hoofdkantoor in Zwaag
  • Productievestigingen in Nederland, Roemenië, China en Amerika
GITP cursusoverzichtPiCompany analogieën oefenen

GITP Oefenpakket

35,00

Online training voor het assessment van GITP. De training bestaat uit 1.400+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de intelligentietest voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
9 lessen
48 testen
1.498+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
200+ tevreden gebruikers

Onderdelen in dit oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

AmbaFlex assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.