Andritz is een internationale technologiegroep die fabrieken, systemen, apparatuur en diensten levert voor verschillende industrieën.

Andritz als werkgever

Het werken in een team is erg belangrijk bij Andritz. Deze werkgever biedt een werkomgeving waarin jij je doel kunt bereiken, zowel professioneel als persoonlijk. Ze zijn zich ervan bewust dat er meer geboden moet worden om de beste mensen aan te trekken en te behouden. Daarom werk jij in een omgeving waar je kansen kan benutten en ruimte is voor succes en groei. De kans grijpen om verschil te maken is zeker net zo belangrijk als hogerop komen. Past dat bij jou? Dan is werken bij Andritz een goede keus en zal je er genoeg uitdaging en inspiratie vinden.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Andritz? Dan kun je via het online formulier een sollicitatie insturen. Ook als er geen passende vacature is kun je via de website een open sollicitatie sturen. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters en wordt er tijdens een telefonisch interview kennis gemaakt. Zie de recruiter kansen in jou? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij Andritz, namelijk een video interview. Dit interview heb je met jouw toekomstige leidinggevende. Maak je hier ook een goede indruk dan word je gevraagd om het online assessment van Andritz  in te vullen.

Het online assessment van Andritz bestaat uit een persoonlijkheidstest en een vragenlijst over jouw capaciteiten. Heb je het online assessment voldoende afgerond? Dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek face-to-face. Tijdens het  gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en de inhoud van de functies waarop je hebt gesolliciteerd. Is de uitkomst van dit gesprek ook weer positief, dan volgt er een afrondend gesprek waarin een aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken. Daarna bespreek jij wanneer je gaat starten met werken bij Andritz.

Andritz

  • Meer dan 30.000 werknemers in dienst
  • Ruim 250 productie- en servicefaciliteiten wereldwijd
  • CEO: Wolfgang Leitner
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Andritz assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.