Met bussen, treinen, taxi’s en ambulances brengt Connexxion dagelijks honderdduizenden mensen naar hun bestemming. Werken bij Connexxion brengt je dus overal naartoe.

Connexxion als werkgever

Werken bij Connexxion betekent dat je deel uitmaakt van een grotere organisatie. Een dynamisch bedrijf waar de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Bij Connexxion wordt gewerkt met veel plezier en heeft iedereen de drive tot verbetering.

De kernwaarden ‘Verrassen, Vernieuwen, Verbeteren en Verbinden’ vormen het uitgangspunt in jouw werkzaamheden voor Connexxion. Daarnaast kun je bij Connexxion rekenen op een goed salaris, vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering en kun je dit aanvullen met een flexibel pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure bij Connexxion

Wil je gaan werken bij Connexxion, dan kun je via e-mail een CV en brief insturen. Hierbij wordt jouw sollicitatie beoordeeld aan de hand van de genoemde functie-eisen uit de vacature. Voldoe je aan deze eisen dan ga je door naar de tweede stap in de sollicitatieprocedure van Connexxion. Dit is een kennismakingsgesprek waarbij een selectiecommissie jou beoordeelt op de competenties van de functie. 

Assessment

Hierna volgt een online assessment. Het online assessment van de Connexxion is speciaal ontwikkeld voor de vacature waarop je solliciteert en gaat over jouw persoonlijkheidskenmerken en capaciteiten.

De gesprekken

Dit gesprek heb je met jouw toekomstige leidinggevende en een collega. Ging dit ook naar wens? Dan volgt het laatste gesprek van de sollicitatieprocedure bij Connexxion, namelijk een arbeidsvoorwaardengesprek. Na een positieve afronding krijg je te horen waar en wanneer je kunt beginnen met je nieuwe baan bij de Connexxion.

Connexxion

  • CEO: Bart Schmeink (1 mrt. 2014–)
  • Aantal werknemers: 9.800 (2015)
  • Opgericht: 10 mei 1999
Eelloo cursusoverzichtEelloo cijferreeksen

Eelloo Q1000 Oefenpakket

35,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 1.800+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
65 testen
1.848 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
1.000+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op alle Q1000 testen:

Q1000 Capaciteiten Midden en Hoog – QCM / QCH
Q1000 Capaciteiten Verkort Midden en Hoog – QCMV / QCHV
Q1000 Capaciteiten Check Midden en Hoog – QCHC / QCMC

Assessment onderdelen:

Analogieën
Figuurreeksen
Cijferreeksen
Diagrammen
Kubussen
Rekenvaardigheid

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Hoe ziet het Connexxion assessment eruit?

Tijdens de sollicitatieprocedure maakt Connexxion gebruik van de test van assessmentbureau Eelloo, voorheen bekend als Meurs HRM. In deze Eelloo Q1000 test krijg je vragen uit vier categorieën: figuurreeksen, cijferreeksen, analogieën en diagrammen.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger : voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In het unieke onderdeel diagrammen van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.

Connexxion assessment oefenen

Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat jij een streepje voor hebt op andere kandidaten in de sollicitatieprocedure. Tijdens de sollicitatieprocedure van Connexxion kun je je voorbereiden op het assessment met het Eelloo Q1000 oefenpakket van Hellotest. Dit pakket bestaat uit meer dan 1000 vragen, inclusief uitleg en antwoorden om je goed voor te bereiden. Daarmee kom jij niet voor verrassingen te staan tijdens je Connexxion assessment. Veel succes tijdens de sollicitatieprocedure!

Andere assessments van bedrijven