Daikin assessment

Moet jij een assessment maken voor Daikin? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor Daikin, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Daikin assessment test te oefenen.

DaikinWerken bij een multinational? Dat is mogelijk bij Daikin Industries. Dit is een Japanse multinational gespecialiseerd in airconditioning, koelsystemen, chemicaliën en afweersystemen.

Daikin als werkgever

Meer innovatie, meer groei, meer verantwoordelijkheid, meer diversiteit, meer respect en meer plezier. Dat is wat je krijgt als je hier gaat werken. Bij Daikin zijn ze ervan overtuigd dat je het maximale uit elke dag kunt halen. Daikin is een internationaal bedrijf. Daardoor werk je samen met allerlei verschillende nationaliteiten en achtergronden. Dat maakt het werk divers en elke dag anders. Daarnaast word je ook gestimuleerd om grenzen te verleggen. Niet alleen jouw eigen grenzen, maar ook geografische grenzen.

Sollicitatieprocedure

Werken bij Daikin begint met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen een aantal dagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

Telefoongesprek

Dan is het eerste gesprek van de sollicitatieprocedure van Daikin een telefoongesprek. Tijdens deze call worden meteen de eerste vragen besproken. Van zowel jouw als hun kant. Ook bespreek je het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo wordt voorkomen dat de verwachtingen te ver uit elkaar liggen. Dit werkt snel en efficiënt. Was dit een prettig gesprek? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure.

Eerste gesprek

Dit gesprek is altijd met jouw toekomstige leidinggevende en een recruiter. Jouw kennis, ervaring en ontwikkeling komen aan bod. Ziet Daikin mogelijkheden?

Assessment

Dan word je gevraagd om een assessment te maken. Zo’n assessment bepaalt of jij wel of niet wordt aangenomen. Daarom is het belangrijk om het assessment te oefenen. Dat kan je het beste doen met ons SHL oefenpakket. Dat bevat trainingen voor alle SHL testen die je kunt krijgen. Onderdelen die je op de SHL test kunt verwachten, zijn:

Eindgesprekken

Hierna volgt meestal een vervolggesprek als er een goede match blijkt te zijn. Tijdens dit gesprek gaat het over de inhoud van de baan en wat Daikin jou te bieden heeft. Is er nog steeds een klik na dit gesprek? Dan volgt er een eindgesprek waarin een aanbod wordt gedaan. In sommige gevallen krijg je nog een assessment op locatie. Maar daarna kun je echt gaan beginnen bij deze multinational.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99