Daikin Assessment Oefenen

Moet jij een Daikin assessment maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle testen die Daikin gebruikt. Dus zowel het SHL assessment als het Vidacto assessment. Start vandaag nog met oefenen voor de Daikin Test!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

Daikin: On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

Daikin: General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

Daikin: Vidacto toets

Probeer een Vidacto oefentoets met de verschillende onderdelen.

DaikinWerken bij een multinational? Dat is mogelijk bij Daikin Industries. Dit is een Japanse multinational gespecialiseerd in airconditioning, koelsystemen, chemicaliën en afweersystemen.

Daikin als werkgever

Meer innovatie, meer groei, meer verantwoordelijkheid, meer diversiteit, meer respect en meer plezier. Dat is wat je krijgt als je hier gaat werken. Bij Daikin zijn ze ervan overtuigd dat je het maximale uit elke dag kunt halen. Daikin is een internationaal bedrijf. Daardoor werk je samen met allerlei verschillende nationaliteiten en achtergronden. Dat maakt het werk divers en elke dag anders. Daarnaast word je ook gestimuleerd om grenzen te verleggen. Niet alleen jouw eigen grenzen, maar ook geografische grenzen.

Sollicitatieprocedure

Werken bij Daikin begint met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen een aantal dagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

Telefoongesprek

Dan is het eerste gesprek van de sollicitatieprocedure van Daikin een telefoongesprek. Tijdens deze call worden meteen de eerste vragen besproken. Van zowel jouw als hun kant. Ook bespreek je het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo wordt voorkomen dat de verwachtingen te ver uit elkaar liggen. Dit werkt snel en efficiënt. Was dit een prettig gesprek? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure.

Eerste gesprek

Dit gesprek is altijd met jouw toekomstige leidinggevende en een recruiter. Jouw kennis, ervaring en ontwikkeling komen aan bod. Ziet Daikin mogelijkheden?

Daikin Assessment

De Daikin Test bepaalt of jij wel of niet wordt aangenomen. Daarom is het belangrijk om het assessment te oefenen. Dat kan je het beste doen met ons SHL oefenpakket. Dat bevat trainingen voor alle SHL testen die je kunt krijgen. Onderdelen die je op de SHL test kunt verwachten, zijn:

Eindgesprekken

Hierna volgt meestal een vervolggesprek als er een goede match blijkt te zijn. Tijdens dit gesprek gaat het over de inhoud van de baan en wat Daikin jou te bieden heeft. Is er nog steeds een klik na dit gesprek? Dan volgt er een eindgesprek waarin een aanbod wordt gedaan. In sommige gevallen krijg je nog een assessment op locatie. Maar daarna kun je echt gaan beginnen bij deze multinational.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Meerdere keren geslaagd! Nog nooit een test niet gehaald 🙂

Eli

Oefenopgaven sluiten perfect aan op de daadwerkelijke test. Goede uitleg over strategieën bij het maken van de opgaven. Met succes geslaagd.

Richard

Ga nu Daikin test oefenen voor 34,99