Coolblue assessment

Moet jij een assessment maken voor Coolblue? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Coolblue, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Coolblue test te oefenen.

Coolblue als werkgever

Werken bij Coolblue betekent mensen blij maken. Niets voor niets is dan hun slogan ook ‘Alles voor een glimlach.’ Van klantenservice, productmanager tot onderhouden van de website: bij Coolblue werkt een groot en gevarieerd team om het gehele proces goed te laten verlopen. Coolblue is een jong bedrijf en merk je ook terug in de cultuur. ‘Work hard, play hard’, dat omschrijft de cultuur van Coolblue. Als je gaat werken bij Coolblue is er naast hard werken ook veel ruimte voor eigen ontwikkeling en ontspanning.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken bij het e-commerce bedrijf Coolblue? Dat begint met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen een aantal werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Is er een match? Dan belt een recruiter om kennis te maken met je.

Online assessment

Hierna krijg je een uitnodiging om het online assessment van Coolblue te maken. In dit online assessment van Coolblue wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw capaciteiten en of je past binnen het team en de cultuur van Coolblue.

Op dit moment maakt Coolblue gebruik van twee verschillende assessments:

Kijk goed in jouw uitnodiging welke test je moet maken. Jouw eigen uitnodiging is altijd leidend.

Kennismakingsgesprek

De resultaten van het online assessment van Coolblue vormen ook de basis van het kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je met een manager van de afdeling waar je gaat werken. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en waarom je graag wilt werken bij Coolblue. Ziet de manager kansen? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ook krijg je een case die van tevoren moet voorbereiden.

Case presenteren

De case mag je presenteren tijdens het tweede gesprek van de sollicitatieprocedure bij Coolblue. Is de manager te spreken over de uitwerking van de case? Dan volgt er contractaanbod en kun je na het tekenen hiervan aan de slag bij deze online retailer.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

96% van onze klanten beveelt ons aan!