CTS Group oefenen

Moet jij een assessment maken voor CTS Group? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

CTS Group is een organisatie dat de Europese distributie en logistiek regelt. Als je hier werkt, ben je dus zelf ook altijd in beweging.

CTS Group als werkgever

Persoonlijke service, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid; daar draait het om. Als je hier werkt, is het de bedoeling dat je jouw werkprocessen zo efficiënt mogelijk inricht. Daarnaast denk je altijd vanuit de klant. CTS Group denkt daarnaast ook aan de medewerkers.

Zo kun je er vanuit gaan dat er korte lijnen binnen dit bedrijf zijn. Zo kan je snel schakelen, wat zorgt voor efficiëntie. Daarnaast wordt er flink in jouw ontwikkeling geïnvesteerd. Via de Academy wordt er daarom voor jou een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) opgesteld. Zo kun je blijven groeien.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor de CTS Group? De eerste stap om dat te bereiken is het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je Curriculum Vitae en je motivatiebrief bij te voegen.

Eerste gesprek

Ziet de recruiter in jou een goede aanwinst? Dan is een eerste gesprek van de sollicitatieprocedure bij CTS Group een gesprek met één van de recruiters en iemand van de betreffende team. Verliep dit gesprek van een leien dakje? Dan word je uitgenodigd voor het maken van het selectieassessment van CTS Group.

Online assessment

Het assessment van CTS Group bestaat uit testen die te maken hebben met jouw capaciteiten, probleemoplossend vermogen en hoe jij communiceert. Op basis van jouw motivatie en de uitslag van het online assessment wordt bekeken of jij past bij de cultuur van CTS Group.

Tweede gesprek

Ziet CTS Group een goede match met jou? Dan is de volgende stap in de sollicitatieprocedure bij CTS Group een tweede gesprek. Dit kan zijn nogmaals met jouw toekomstige leidinggevende of een aantal toekomstige collega’s. Ging dit gesprek ook weer uitstekend? Dan mag je daarna een contract kan tekenen bij dit distributiebedrijf.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu CTS Group oefenen voor 34,99