D66 assessment

Moet jij een assessment maken voor D66? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

LTP oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor D66, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis D66 test te oefenen.

D66Voor het beste onderwijs, een schoon klimaat en een sterk Europa. Daar sta je voor als je aan de slag gaat bij D66.

D66 als werkgever

Ben jij echt een politiek dier met een sociaal-liberale overtuiging? Dan is werken bij D66 echt iets voor jou. Werken bij de Tweede Kamerfractie van D66 betekent dat je kiest voor een dynamische baan in het hart van de politiek. Je werkt samen met een aantal ervaren en gedreven Kamerleden en medewerkers samen de sociaal-liberale stem van de Nederlandse bevolking.

Deze partij staat voor verandering en vooruitgang. Daarom moet je ook jezelf blijven ontwikkelen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet hoe je het gedachtegoed van D66 kunt uitdragen. Doordat D66 midden in de politiek staat, zie je elke dag resultaat van jouw werk. Dat maakt werken bij D66 extra leuk en uitdagend.

Sollicitatieprocedure

D66 heeft een sollicitatieprocedure die bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen of door een open sollicitatie op te sturen. Binnen 10 dagen hoor je een reactie.

Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters van D66 voor een telefonische kennismaking. De derde stap van de sollicitatieprocedure bij D66 houdt in dat je een online assessment maakt.

Online assessment

De assessment test van D66 bestaat uit een LTP test en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige vermogen en je sociale vaardigheden. Ook wordt er natuurlijk gekeken naar hoe jij past binnen de stellingen waar D66 voor staat.

Laatste rondes

Rond je het online assessment van D66 met een goed resultaat dan word je uitgenodigd voor een gesprek met één van de partijleden. Was dit positief? Dan wordt een referentieonderzoek gedaan en wordt er een VOG aangevraagd. Zijn er geen rare dingen gevonden? Dan heb je daarna een tweede sollicitatiegesprek. Pas je binnen de partij en cultuur van D66? Dan krijg je daarna een aanbod om te gaan werken voor deze politieke partij.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99