Ga je werken bij DPA Legal, dan ga je werken bij juridische dienstverlening van DPA Professionals.

DPA als werkgever

DPA Legal is onderdeel van DPA Professional. Ze leveren de beste specialisten op het gebied van juridische dienstverlening aan toonaangevende bedrijven. Als je hier werkt, zet je dus jouw specialiteit voor andere bedrijven in.

Je kan bij de DPA Academy blijven ontwikkelen. Dat doe je via opleidingen of door kennisevenementen bij te wonen. Zo verkrijg jij de kennis en vaardigheden die je nodig hebt. Zo kan je anticiperen op de ontwikkelingen voor de dag van morgen. Je gaat hier altijd vooruitstrevend, persoonlijk en resultaatgericht aan de slag.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière bij DPA Legal wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op één van de openstaande functie. Je vult hier dan jouw persoonsgegevens, cv en een motivatiebrief in. Als deze gegevens bevallen, krijg je een uitnodiging. Het eerste gesprek voer je met de recruiter. Daarna maak je een online capaciteitentest. Zorg dat je de test goed voorbereidt. Als je deze niet haalt, zit de sollicitatie er namelijk op.

Gaat de test goed? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met jouw toekomstige manager een hr-manager. Als ook dit gesprek goed verloopt, ga je door naar de laatste ronde. Hierin bespreek je de arbeidsvoorwaarden en teken je het contract. Daarna kun je aan de slag bij DPA Legal en word je bij je eerste opdrachtgever gepresenteerd.

DPA Legal

  • Opgericht: 1992
  • Aantal medewerkers: 1600
  • Hoofdkantoor: Eindhoven
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

DPA Legal assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.