Ga je werken bij DPA Legal, dan ga je werken bij juridische dienstverlening tak van de DPA Professionals.

DPA Legal als werkgever

DPA Legal is onderdeel van DPA Professional. Ze leveren de beste specialisten op gebied van juridische dienstverlening aan toonaangevende bedrijven. Ga jij werken bij DPA Legal? Dan excelleer je binnen de je eigen specialisme oftewel binnen een specialisme op gebied van  de juridische dienstverlening. Hoe doe je dat? Door te blijven groeien en ondernemerschap te tonen. Je kan bij de DPA Academy blijven ontwikkelen of door middelen van externe opleidingen en kennis evenementen bij te wonen. Zo verkrijg jij de kennis en vaardigheden die DPA Legal nodig heeft om anticiperen op de ontwikkelingen voor de dag van morgen. Vooruitstrevend, persoonlijk en resultaatgericht is de manier waarop jij aan het werk gaat als je gaat werken voor DPA Legal.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière bij DPA Legal wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functie. Hier word je gevraagd om je persoonsgegevens, je cv en een motivatiebrief in te dienen. Is de recruitment afdeling hierover tevreden over en ziet DPA Legal een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een recruiter. Na een succesvol eerste gesprek krijg je een uitnodiging voor een online capaciteitentest. In het online assessment van DPA Legal wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van DPA Legal positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met jou toekomstige manager een HR-manager. Als ook dit gesprek goed verloopt ga je door naar de laatste  ronde van de sollicitatieprocedure van DPA Legal. Dit is het gesprek waarin je praat over de arbeidsvoorwaarden en uiteindelijk het contract tekent. Daarna kun je aan de slag bij DPA Legal en word je bij je eerste opdrachtgever gepresenteerd.

DPA Legal

  • Opgericht: 1992
  • Aantal medewerkers: 1600
  • Hoofdkantoor: Eindhoven

DPA Legal assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.