Werken bij de grootste van de kleinste zorgverzekeraars? Dan ga je werken bij DSW, een onafhankelijke zorgverzekeraar uit Schiedam.

DSW als werkgever

DSW is bekend omdat zij altijd een week na Prinsjesdag als eerste de nieuwe zorgpremie bekendmaken. Als grootste van de kleinere zorgverzekeraars zorgen zij toch nog voor zo’n 600.000 mensen. Hier werk je bij een redelijke kleine organisatie werkt. Deze zorgverzekeraar lijkt een familiebedrijf, maar is groot genoeg om grote zaken aan te pakken.

Je bent onderdeel van een innovatieve en platte organisatie. De sfeer is informeel en er is een no-nonsense cultuur. Er wordt gestimuleerd dat jij groeit en steeds beter wordt in jouw werk. Zo word je intensief begeleidt door middel van coaching, trainingen en opleidingen. Je hebt zelf het stuur in handen en kan richting geven aan jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Wil je hier werken? Dan ga je wellicht de kortste sollicitatieprocedure ooit meemaken. Eén van hun waarden is niet voor niets ‘snelheid’. Dat maken ze waar met de sollicitatieprocedure. In de meeste gevallen zijn alle gesprekken op één dag.

Via de website reageer je op een openstaande vacatures. Je stuurt meteen jouw cv en een sollicitatiebrief in. Hierna krijg je binnen een dag een reactie op jouw CV. Ziet DSW een match met jou? Dan start je de sollicitatieprocedure. Het eerste gesprek is een gesprek met de personeelsadviseur om kennis te maken met de organisatie. Vervolgens ga je een assessment maken. Het assessment bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Dit assessment kun je op de laptop maken en duurt ongeveer een uur. Was dit assessment oké?

Dan heb je als laatste een gesprek met de manager en teamleider. Tijdens dit gesprek wordt de uitkomst van het assessment, jouw CV en motivatiebrief besproken. Deze afspraken vinden op één dagdeel plaats. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek over de arbeidsvoorwaarden kun je daarna aan de slag bij DSW.

DSW

  • DSW is de zorgverzekeraar van zo’n 600.000 mensen
  • De betekenis van DSW (Delfland, Schieland, Westland)
  • Opgericht: 1983
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

DSW assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.