Bij Dura Vermeer zijn de kernwaarden in beton. Maar, ze bewegen wel met de tijd mee door innovatief projectmanagement.

Dura Vermeer als werkgever

Dit bouwbedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. Ondanks deze leeftijd blijven ze steeds meebewegen met de markt en spelen ze in op kansen die zich voordoen. Zo zijn duurzaamheid, digitalisering en veiligheid thema’s waar jij nu mee te maken krijgt.

Dura Vermeer is op die thema’s koploper in de bouw. Je moet jezelf hier ook steeds vernieuwen en ontwikkelen. Want als werknemer bij Dura Vermeer ben je ook koploper op het gebied van vernieuwingen. Baanbrekende projecten zoals klimaat neutrale kantoren ga hier begeleiden. Vernieuwing, innoveren en blijven groeien zijn dan ook de kernwaarden. Als dat bij jou past, zit je hier goed op je plek.

Sollicitatieprocedure

Ben jij een koploper en wil je hier gaan werken? Ga dan naar de website voor de openstaande functies. Je reageert op een vacature en vult de benodigde gegevens in. Denk dan aan jouw cv, motivatiebrief en eventueel cijfers. Als de recruiters positief zijn over jouw aanmelding krijg je een uitnodiging voor een gesprek. Dit gesprek voer je met één of meer recruiters. Hierna mag je het assessment maken. Als je een goede indruk hebt achtergelaten…

Zorg dat je het assessment goed voorbereidt. Als je dit niet haalt, val je namelijk af en is de sollicitatie over. Na het assessment krijg je een tweede gesprek. Hierin bespreek je de functie, jouw motivatie en jouw verwachtingen.

Als de recruiters tevreden zijn over de gesprekken volgt het laatste gesprek. Dit is meestal drie weken nadat je jouw sollicitatie hebt ingediend. Ga je akkoord met het aanbod van Dura Vermeer? Dan kun je daarna starten met het doorvoeren van vernieuwingen bij Dura Vermeer.

Dura Vermeer

  • Omzet: 1,052 miljard EUR
  • Opgericht: 1998
  • Werknemers: 2.515
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Dura Vermeer assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.