Werken bij Dura Vermeer betekent dat je werkt bij een bouwbedrijf waar de kernwaarden in beton zijn gegoten, maar ze wel meebewegen met de tijd door innovatief projectmanagement.

Dura Vermeer als werkgever

Ga je werken bij Dura Vermeer, dan werk je bij een bedrijf wat al meer dan 100 jaar bestaat. Ondanks dat ze een bedrijf zijn wat lang geleden is ontstaan blijven ze steeds meebewegen met de markt en spelen ze in op kansen die zich voordoen. Zo zijn duurzaamheid, digitalisering en veiligheid thema’s waar jij nu mee te maken krijgt. Dura Vermeer is op die thema’s op een koploper in de bouw. Wil jij gaan werken bij Dura Vermeer, dan betekent dat ook dat je jezelf steeds moet blijven vernieuwen en ontwikkelen, want als werknemer bij Dura Vermeer ben je ook koploper op het gebied van vernieuwingen. Baanbrekende projecten zoals klimaat neutrale kantoren ga jij begeleiden bij Dura Vermeer. Vernieuwing, innoveren en blijven groeien zijn dan ook de kernwaarden van Dura Vermeer en als dat pas bij jou als persoon zit je op je plek bij dit bouwbedrijf.

Sollicitatieprocedure

Ben jij op een koploper en wil je gaan werken bij Dura Vermeer? Dan begint bij het solliciteren via de website. Hier kun je solliciteren op een van de openstaande functies of een openstaande sollicitatie indienen. Nadat Dura Vermeer jouw sollicitatie in overweging heeft genomen, en dit positief blijkt te zijn, zal je binnen 5 werkdagen worden uitgenodigd worden voor een eerste gesprek met één van de recruiters van Dura Vermeer. Was dit een prettig gesprek? Dan word je uitgenodigd voor het maken van een online assessment. Met het online assessment van Dura Vermeer wordt het vermogen om probleemoplossend te werken en jouw communicatieve vaardigheden getoetst. Heb je het online assessment van Dura Vermeer doorlopen en is het eerste gesprek succesvol geweest? Dan is de volgende stap in de sollicitatieprocedure van Dura Vermeer een tweede gesprek. In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, jouw verwachtingen en de resultaten van het online assessment. Is dit allemaal positief? Dan volgt er daarna het laatste gesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek. Dit is meestal drie weken nadat je jouw sollicitatie bij Dura Vermeer hebt ingediend. Ga je akkoord met het aanbod van Dura Vermeer? Dan kun je daarna starten met het doorvoeren van vernieuwingen bij Dura Vermeer.

Dura Vermeer

  • Omzet: 1,052 miljard EUR
  • Opgericht: 1998
  • Werknemers: 2.515

Dura Vermeer assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.