ERIKS levert wereldwijd slimme oplossingen aan alle industriële sectoren.

ERIKS als werkgever

Deel je de passie voor techniek en klanten? Dan is hier werken iets voor jou. In Europa is ERIKS de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverlener binnen haar vakgebied. Samen werk je aan industrie “future proof” maken. Hier krijg je een baan vol uitdagingen en veel verantwoordelijkheid. Daarnaast heerst er een informele bedrijfscultuur, waardoor werken bij ERIKS meer is dan werken alleen.

Zo krijg je de kans jouw kennis en vaardigheden aan te scherpen. Dat doe je in verschillende Learning & Development programma’s. Ook kun je écht doorgroeien en stappen maken. Door de Succes principes (passie, specialisme en innovatie) door te voeren op alle gebieden.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook werken met de ERIKS succes principes? Dan kun je beginnen met solliciteren. Online kun je het sollicitatieformulier invullen. Werkervaring, opleiding, persoonlijke gegevens en jouw CV vul je hier ook in. Is er een match met jou en de gevraagde functie? Dan word je door een recruiter gebeld voor een kort gesprek.

Bij een positief gesprek ga je door naar de volgende stap van de sollicitatieprocedure. Dit is het maken van het online assessment. Het assessment bestaat uit een capaciteitentest, en een vragenlijst over jouw technische kennis. Gaat dit allemaal goed en zijn de resultaten naar wens?

Dan word je uitgenodigd voor een interview met de manager van desbetreffende functie waarop je hebt gesolliciteerd. Is dit gesprek ook goed verlopen? Dan word je vervolgens uitgenodigd voor een tweede en laatste gesprek. Hierna mag je je ook een werknemer van ERIKS noemen en kun je aan de slag met succes principes.

ERIKS

  • Omzet: 2 miljard EUR
  • ERIKS bestaat uit 60 bedrijven met meer dan 350 vestigingen
  • Aantal werknemers: 7.500 werknemers en activiteiten in 20 landen
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

ERIKS assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Andere bedrijven: