Eurofins assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Eurofins? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Eurofins Logiks Advanced oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Advanced.

Eurofins Logiks General (Intermediate) oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Intermediate.

Werken bij de marktleider in testing for life? Dan kan je aan de slag bij Eurofins. Eurofins zorgt voor de technische innovaties en onderzoek in de milieu-, levensmiddelen-, farmaceutische-, cosmetische- en agrarische sector.

Eurofins als werkgever

Werken bij Eurofins houdt in dat je bijdraagt aan een gezonder leven en een veiliger milieu. Eurofins is anders en werkt op een andere manier. Dat is ook helemaal doorgevoerd in haar cultuur. Ga je werken bij Eurofins, dan ga je niet voor business-as-usual. Bij Eurofins ben je altijd op zoek naar beter, zo heb je passie voor je werk, focus op resultaat en geloof je dat jij de wereld kunt veranderen in een veiligere plek.

De wetenschap staat nooit stil en daarom wordt ook verwacht dat jij je blijft ontwikkelen en blijft leren op jouw vakgebied. Hierdoor kun je altijd het beste in je naar boven halen en de beste resultaten leveren. Eurofins zorgt dan ook voor een werkomgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt halen.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook bijdragen aan een gezonder leven en een veiliger milieu? Solliciteer dan bij Eurofins. De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier voor één van de openstaande vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen.

Gesprekken

Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie, dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit is de eerste stap van de sollicitatieprocedure van Eurofins.

Is dit gesprek goed verlopen? Dan word je door de recruiter uitgenodigd voor een tweede gesprek waarin je samen de mogelijkheden binnen Eurofins bespreekt. Als dit gesprek ook weer positief blijkt te zijn, word je uitgenodigd voor een vervolgtraject.

Assessment

Het assessment van Eurofins bestaat uit een capaciteitentesten en een persoonlijkheidsanalyse. Het assessment van Eurofins wordt afgenomen door Cubiks. Cubiks maakt momenteel gebruik van twee soorten testen:

  1. Logiks Advanced
  2. Logiks Intermediate

In jouw uitnodiging staat welke test je precies moet maken. Zorg dat je weet welke want er zit veel verschil in de testen. Gelukkig is ons Cubiks oefenpakket voor alle twee de testen geschikt. Daarin kan je ook terugvinden wat je moet oefenen voor welke test. Zo heb jij de beste voorbereiding en hoef je niet overbodige zaken te bestuderen.

Laatste stappen

Dan volgt er nog een gesprek waarin zorgvuldig wordt verkend of een carrière bij Eurofins een passende vervolgstap kan zijn voor jou. Ook kan het zijn dat je nog een business- of finance case moet maken. Daarna is er een afsluitend gesprek waarin er een aanbod voor een contract wordt gedaan.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge