Werken bij een jong en snelgroeiende e-commercebedrijf? Dan kun je gaan werken bij fonQ, de specialist voor alles in en om het huis.

fonQ als werkgever

fonQ is een jonge onderneming vol ambitie. Ga je werken bij fonQ dan kan je rekenen op dat je samenwerkt met specialisten die stuk voor stuk goed zijn in hun vak. Jezelf blijven ontwikkelen in je vakgebied staat voorop, maar ook het bijhouden van trends en de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten is iets wat van belang is als je gaat werken bij fonQ. Ga je werken bij fonQ dan heb je passie voor de producten en denk je graag in mogelijkheden. Je werkt dan ook op een inspirerend kantoor wat is ingericht met de spullen van fonQ. De sfeer is informeel en initiatief wordt gewaardeerd én gestimuleerd.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook wat fonQ toevoegen aan jouw carrière? Solliciteer dan op een van de openstaande vacatures bij fonQ. Ook kun je een open sollicitatie toesturen als jouw gewenste vacature ere niet bij staat. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.

Het assessment

In het online assessment van fonQ wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw cognitieve vaardigheden en in hoeverre je past binnen het team en de cultuur van fonQ. Na afloop van het online assessment van fonQ ontvang je een rapportage met de resultaten en ontwikkelpunten.

Het kennismakingsgesprek

De rapportage vormt ook de basis van het kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je met jouw toekomstige leidinggevende. Tijdens het  gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en waarom je graag wilt werken bij fonQ. Ziet de manager dat jij wat fonQ kan toevoegen aan het team?

Laatste gesprekken

In het tweede gesprek ga je de diepte in. Waarom wil je precies bij fonQ werken? De manager zal ook willen merken dat je echt bij fonQ past. Dat je een leuke collega bent. Als iedereen tevreden is, volgt er een afrondend gesprek. Daarin worden het aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden besproken. Hierna kun je ook gaan werken bij het snelgroeiende e-commercebedrijf.

fonQ

  • Tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2018-2019 is fonQ voor het derde jaar op rij verkozen tot beste webshop in wonen
  • Opgericht: 2013
  • Aantal werknemers: ruim 250
ACT cursusoverzichtACT analogieën

Adaptieve capaciteitentest Oefenpakket

35,00

Online training voor de adaptieve capaciteitentest. De training bestaat uit 1.700+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
57 testen
1.700+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
500+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Adaptieve Capaciteiten Test (ACT) – Algemene Intelligentie
HBO / WO Selectie Test

Gebruikt door onder andere:

AVOP, Coolblue, Dentons Boekel, fonQ, Lidl, Menea, Orga, PostNL, Sogeti, Young Capital en Young Colfield.

Bekijk hier het meest recente en volledige overzicht.

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

fonQ assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de namen: verbaal en verbale analogieën.

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: numeriek of cijferreeksen H.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.

Dit onderdeel is ook wel bekend onder de naam: abstract.

In sommige gevallen kun je de volgende onderdelen extra krijgen:

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Stroomdiagrammen:

Bij stroomdiagrammen krijg je een legenda te zien met veranderingen op basis van letters of figuren. Vervolgens krijg je een beginfiguur te zien en de verandering. Jij moet dan de uitkomst bepalen.