Van beveiliger tot sales consultant en van manager tot IT-specialist, bij G4S kun je in veel verschillende functies werkzaam zijn.

G4S als werkgever

G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen. G4S is één van de grootste werkgevers ter wereld en dat biedt jou volop kansen. Zo is er een breed portfolio aan opleidingen en trainingen. En door de veelzijdige dienstverlening hebben ze een groot scala aan carrièremogelijkheden.

Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris, vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering en beschik je ook over een flexibel pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen dit pakket bepaal je zelf wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de G4S dan kun je via e-mail een CV en brief insturen. Hierbij wordt jouw sollicitatie beoordeeld aan de hand van de genoemde functie-eisen uit de vacature. Voldoe je aan deze eisen dan ga je door naar de tweede stap in de sollicitatieprocedure van G4S.

Het eerste gesprek

Je wordt uitgenodigd een selectiegesprek, waarin een selectiecommissie je beoordeelt op de competenties van de functie. Dit gesprek gaat in op jouw motivatiebrief en cv. Je kunt dus ook vragen verwachten over alle punten die daarin staan. Zorg dat je deze brieven dus goed kent en dat je vragen daarover kunt beantwoorden.

Het assessment

Het online assessment van G4S gaat over jouw persoonlijkheidskenmerken en capaciteiten. Het is belangrijk dat je de capaciteitentest goed maakt. Als je namelijk niet goed scoort, lig je uit de sollicitatieprocedure. Zorg dus dat je deze test goed voorbereidt. De persoonlijkheidstest vul je in zoals je bent. Probeer geen antwoorden te geven die niet bij jou passen.

Tweede en derde gesprek

Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek voer je vaak met een HR-manager en jouw toekomstige manager. Tijdens dit gesprek worden de uitkomsten van het online assessment besproken en wordt er gekeken naar jouw ervaring en motivatie. Was dit gesprek positief? Dan kan er nog een derde gesprek volgen met nog andere teamleden. Hierna krijg je een aanbod van G4S. Ga je akkoord? Dan kun je daarna starten met het onboardingsprogramma van G4S.

G4S

  • G4S is werkzaam in meer dan 90 landen
  • Aantal werknemers; meer dan 570.000 mensen wereldwijd 
  • In Nederland werken er ruim 6.500 mensen bij G4S
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

G4S assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.